pressrelease

Uansett hver du er. Så har vi tenkt på deg.

Klassisk og tidløst. Trendig og moderne. Vedums brede sortiment gjør at du alltid kan finne en baderomsinredning som passer ditt hjem og personlighet.

- I år utvikler vi vårt sortiment ytterligere, blandt annet ved at serien Flow og døren Classic nå også leveres i farger, sier Vedums markessjef Marianne Färlin.

Et bredere sortiment med enda flere valgmuligheter, uansett om du liker det klassiske og tidløse eller det trendige og moderne. Slik kan Vedums sortiment for 2015 oppsummeres.

En av nyhetene er at Flow, som tidligere kun ble levert i hvit-eller sortmalt finèr og ask naturell finèr, nå også kommer i farger. Det samme gjelder døren Classic som fra og med i år også finnes i farger, i tillegg til hvitt og vitrine.

- Vi vil gjerne tilby Classic og Flow i farger, etter som våre malte miljøer er meget populære og etterspurte, sier Marianne Färlin.

En annen nyhet i serien Flow er at servanten nå også leveres i bredde 500 mm. Ved å komplettere nåværende bredder 750, 100, 1500 og 2000 mm med en mindre variant gir det muligheten til å plassere Flow på for eksempel gjestetoalettet.

- Vi lanserer også nye speil og flere nye belysninger. Det er viktig både for funksjon og opplevelse av baderommet og er av den grunn et område vi hele tiden utvikler, sier Marianne Färlin.

I fokus
Flow som tidligere ble levert i hvit-eller sortmalt finèr og ask naturell finèr, kommer nå også i farger. Også døren Classic finnes nå i farger, i tillegg til hvit og vitrine. Velg mellom tolv Vedumfarger eller valgfri farge fra NCS-skalaen. Vi benytter selvfølgelig kun miljøvennlige farger uten kadium og bly.

Tips 
Velg materialle som varer lenge, fargsett med farger du trives med og planlegg oppbevaringsrom for det du vil ha på baderommet ditt.


Senaste nytt från Vedum

Vedums Mezzo valgt til årets baderom av ELLE

Baderomsserien Mezzo, designet for Vedum av Jesper Ståhl, har vunnet ELLE Decoration
Swedish Design Awards som årets baderom.
– Nøkkelen til vår suksess er at vi tar til oss impulser utenifra og deretter bearbeider dem
på vår egen måte, sier Vedums markedssjef Marianne Färlin.

Baderom med romfølelse for hele familien

Et personlig preg med fokus på det vesentlige. Nå lanserer Vedum et innbydende og sjenerøst miljø med den nye baderomsserien Mezzo, designet av Jesper Ståhl.
- Her sørger vi for at hele familien har plass og føler seg velkommen, sier Vedums markedssjef
Marianne Färlin.

Tidløst og elegant med skreddesydd oppbevaringsplass

Et personlig preg med fokus på det vesentlige. Nå lanserer Vedum et klassisk og gedigent miljø med den nye baderomsserien Mezzo, designet av Jesper Ståhl.
- Tidløst og trendy, spesielt når man legger til så mange personlige løsninger som vi har gjort her, sier Vedums markedssjef Marianne Färlin.