pressrelease

Skogsgrønt og møblert – årets baderomsnyheter fra Vedum er her!

Skogsgrønne toner, tidløse materialer og møblerte baderom er i fokus når 100-årsjubilanten Vedum Kjøkken & Bad slipper sine baderomsnyheter for 2019. Og når Jenny Andersson, designansvarlig hos Vedum, kommenterer årets baderomstrender, er det skreddersydd belysning og monokrome farger som dominerer.

For Vedum Kjøkken & Bad er 2019 spesielt – selskapet feirer nemlig 100 år i år. I jubileumsåret lanseres det en rekke nyheter. Først ut er nyhetene på badet.

– Vårens nyheter for baderommet preges av dempede farger og mye møbelfølelse. Sorte detaljer er det som skaper kontrast. Samtidig er det de gedigne og tidløse materialene som vinner i år, sier Jenny Andersson, Designansvarlig hos Vedum. Blant nyhetene er døren Thea, som sammen med den prisbelønte serien Mezzo gir badet en rolig, dempet følelse i den nye fargen skogsgrønn. Vedum lanserer også et nytt klassisk bad i nøytrale, beroligende toner og detaljer som passer til klassiske hjem – med speildøren Alice og tilbehør som dreide ben og et romslig vitrineskap. Blant nyhetene er også den populære serien Flow i et nytt, bredere format som gir en servant med stor avlastningsflate og mye oppbevaring. Serien er også utvidet med en ny benk med mye smart oppbevaring under. Den stilrene Flow er ikke bare populær blant kundene. Den er også Jenny Anderssons personlige favoritt:

– Jeg er spesielt glad i våre Flow-serie, som er designet av Jesper Ståhl. Den ble lansert for ni år siden, og da var Top Solid-materialet helt nytt. Etterpå har det blitt stadig mer populært, og med årets oppdatering er det flere som oppdager Flow! Vakkert, funksjonelt og langsiktig – det er design for Vedum. Og det synes jeg er en perfekt beskrivelse av Flow.

I tillegg lanseres den svanemerkede døren Nora nå også for badet for å møte kundenes økende interesse for bærekraft. Nora er nå tilgjengelig for kjøkken, vaskerom, bad og oppbevaring i fargene hvitt og grått.

Nyheten blir lansert 1. mars og kan sees og oppleves på Vedums utstillinger og hos forhandlere over hele landet.

Her er årets baderomstrender!

Jenny Andersson, designansvarlig hos Vedum, kommenterer:

Myke fargetoner

”Først og fremst er det myke og beroligende toner som preger baderommene våre i 2019. Vi ønsker å omgi oss med farger som gjør at vi føler oss vel. Fortrinnsvis av den myke og dempede typen. Skogsgrønt, sandbeige, varmgrå og dempede rosa toner. Og litt etter litt kommer de brente fargene. Kontraster finner vi i de sorte detaljene.”

Møblere mer

”Baderommene våre blir stadig mer møblerte rom – soner der vi kan koble av hvis vi ønsker det. Kommoden skal helst føles som et stilrent sideboard, og i detaljene ønsker vi mykere former. En morsom utfordring for meg som designansvarlig er å gi badene en møblert følelse.”

Bærekraftig er best

”Flere og flere ønsker å møblere bærekraftig, og folk blir dessuten stadig mer kunnskapsrike når det gjelder bærekraftsproblemer. Mange tenker også mer langsiktig når de innreder og velger tidløse materialer og bærekraftige produkter. I år tar Vedum enda et skritt mot et bærekraftig baderomssortiment med 100 prosent LED-belysning og den svanemerkede døren Nora.”

La det bli lys!

”Vi ønsker stadig mer og smartere belysning på baderommene våre. Alt fra effektive LED-lamper som lyser opp skuffer og speil – til håndplukkede vegglamper. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og belysningen er en naturlig del av planleggingen av badet. I år har vi derfor utviklet en spesialdesignet lampe til serien Mezzo, og fra 2019 er all Vedums belysning LED.” 


Senaste nytt från Vedum

Trendspaning: Slik ser 20-tallets baderom ut

En lengsel etter naturen og et ønske om et innbydende baderom. Slik kan man oppsummere 20-tallets trender. Vedums designsjef, Jenny Andersson, trendspaner om fremtidens baderom og kommer med smarte tips til deg som planlegger å renovere baderommet i det nye tiårets ånd.

Et tidløst møbel finner sted - nå kommer Vedums baderomsnyheter for 2020

Møt Anno, en baderomsserie for det nye tiåret - som trives i alle hjemmets rom. Stikkordet har vært tidløse kvaliteter og møbelfølelse. Dessuten kommer en gammel favoritt i en ny bredde, og i tillegg en god del innredningsdetaljer som utfyller sortimentet. De svenskproduserte nyhetene lanseres i hele landet i mars.

Vedum feirer 100 med oppdatert favoritt

I år fyller det svenske familieselskapet Vedum 100 år, og feirer blant annet med et nytt jubileumsbad. Her brukes serien Flow i den nye bredden 1200 mm sammen med distinkte svarte detaljer.