pressrelease

Uansett hver du er. Så har vi tenkt på deg.

Klassisk og tidløst. Trendig og moderne. Vedums brede sortiment gjør at du alltid kan finne en baderomsinredning som passer ditt hjem og personlighet.

- I år utvikler vi vårt sortiment ytterligere, blandt annet ved at serien Flow og døren Classic nå også leveres i farger, sier Vedums markessjef Marianne Färlin.

Et bredere sortiment med enda flere valgmuligheter, uansett om du liker det klassiske og tidløse eller det trendige og moderne. Slik kan Vedums sortiment for 2015 oppsummeres.

En av nyhetene er at Flow, som tidligere kun ble levert i hvit-eller sortmalt finèr og ask naturell finèr, nå også kommer i farger. Det samme gjelder døren Classic som fra og med i år også finnes i farger, i tillegg til hvitt og vitrine.

- Vi vil gjerne tilby Classic og Flow i farger, etter som våre malte miljøer er meget populære og etterspurte, sier Marianne Färlin.

En annen nyhet i serien Flow er at servanten nå også leveres i bredde 500 mm. Ved å komplettere nåværende bredder 750, 100, 1500 og 2000 mm med en mindre variant gir det muligheten til å plassere Flow på for eksempel gjestetoalettet.

- Vi lanserer også nye speil og flere nye belysninger. Det er viktig både for funksjon og opplevelse av baderommet og er av den grunn et område vi hele tiden utvikler, sier Marianne Färlin.

I fokus
Flow som tidligere ble levert i hvit-eller sortmalt finèr og ask naturell finèr, kommer nå også i farger. Også døren Classic finnes nå i farger, i tillegg til hvit og vitrine. Velg mellom tolv Vedumfarger eller valgfri farge fra NCS-skalaen. Vi benytter selvfølgelig kun miljøvennlige farger uten kadium og bly.

Tips 
Velg materialle som varer lenge, fargsett med farger du trives med og planlegg oppbevaringsrom for det du vil ha på baderommet ditt.


Senaste nytt från Vedum

Trendspaning: Slik ser 20-tallets baderom ut

En lengsel etter naturen og et ønske om et innbydende baderom. Slik kan man oppsummere 20-tallets trender. Vedums designsjef, Jenny Andersson, trendspaner om fremtidens baderom og kommer med smarte tips til deg som planlegger å renovere baderommet i det nye tiårets ånd.

Et tidløst møbel finner sted - nå kommer Vedums baderomsnyheter for 2020

Møt Anno, en baderomsserie for det nye tiåret - som trives i alle hjemmets rom. Stikkordet har vært tidløse kvaliteter og møbelfølelse. Dessuten kommer en gammel favoritt i en ny bredde, og i tillegg en god del innredningsdetaljer som utfyller sortimentet. De svenskproduserte nyhetene lanseres i hele landet i mars.

Vedum feirer 100 med oppdatert favoritt

I år fyller det svenske familieselskapet Vedum 100 år, og feirer blant annet med et nytt jubileumsbad. Her brukes serien Flow i den nye bredden 1200 mm sammen med distinkte svarte detaljer.