pressrelease

Uansett hver du er. Så har vi tenkt på deg.

Klassisk og tidløst. Trendig og moderne. Vedums brede sortiment gjør at du alltid kan finne en baderomsinredning som passer ditt hjem og personlighet.

- I år utvikler vi vårt sortiment ytterligere, blandt annet ved at serien Flow og døren Classic nå også leveres i farger, sier Vedums markessjef Marianne Färlin.

Et bredere sortiment med enda flere valgmuligheter, uansett om du liker det klassiske og tidløse eller det trendige og moderne. Slik kan Vedums sortiment for 2015 oppsummeres.

En av nyhetene er at Flow, som tidligere kun ble levert i hvit-eller sortmalt finèr og ask naturell finèr, nå også kommer i farger. Det samme gjelder døren Classic som fra og med i år også finnes i farger, i tillegg til hvitt og vitrine.

- Vi vil gjerne tilby Classic og Flow i farger, etter som våre malte miljøer er meget populære og etterspurte, sier Marianne Färlin.

En annen nyhet i serien Flow er at servanten nå også leveres i bredde 500 mm. Ved å komplettere nåværende bredder 750, 100, 1500 og 2000 mm med en mindre variant gir det muligheten til å plassere Flow på for eksempel gjestetoalettet.

- Vi lanserer også nye speil og flere nye belysninger. Det er viktig både for funksjon og opplevelse av baderommet og er av den grunn et område vi hele tiden utvikler, sier Marianne Färlin.

I fokus
Flow som tidligere ble levert i hvit-eller sortmalt finèr og ask naturell finèr, kommer nå også i farger. Også døren Classic finnes nå i farger, i tillegg til hvit og vitrine. Velg mellom tolv Vedumfarger eller valgfri farge fra NCS-skalaen. Vi benytter selvfølgelig kun miljøvennlige farger uten kadium og bly.

Tips 
Velg materialle som varer lenge, fargsett med farger du trives med og planlegg oppbevaringsrom for det du vil ha på baderommet ditt.


Senaste nytt från Vedum

Vedum feirer 100 med oppdatert favoritt

I år fyller det svenske familieselskapet Vedum 100 år, og feirer blant annet med et nytt jubileumsbad. Her brukes serien Flow i den nye bredden 1200 mm sammen med distinkte svarte detaljer.

Vedum lanserer holdbar designbelysning for baderommet

Alt lys med holdbar design! Vedum feirer hundre år med en holdbar nyhet som prikker inn to av de sterkeste trendene i hjemmet akkurat nå – svarte detaljer og gjennomtenkt belysning.

Trendy flørt med skog og mose

Nå lanserer Vedum et varmt og trendy baderom med den nye fronten Thea og servanten Mezzo, som er designet for den svenske familiebedriften Vedum av Jesper Ståhl.
-Dempede grønne toner som flørter med skog og mose, i kombinasjon med stilrene svarte detaljer, sier Jenny Andersson, designansvarlig hos Vedum.