pressrelease

Vedum lanserer holdbar designbelysning for baderommet

Alt lys med holdbar design! Vedum feirer hundre år med en holdbar nyhet som prikker inn to av de sterkeste  rendene i hjemmet akkurat nå – svarte detaljer og gjennomtenkt belysning.

I forbindelse med 100-års jubileet tar familieselskapet Vedum ytterligere et steg fremover i arbeidet med å tilby et sortiment som er like holdbart som det er veldesignet. Den svenske innredningsaktøren lanserer en lysende nyhet for baderommet – belysningen Dala.

Dala er en svart matt armatur i unik Vedum-design. Den finnes i to varianter, en for tak og en for vegg. Både den hengende takpendelen og den veggfaste lampen fanger inn to av årets sterkeste trender: svarte innredningsdetaljer og stort fokus på belysning i hjemmet. Dalalampen har IP-klasse 44 og er spesielt skapt for baderommet.

I tillegg til den svarte nyheten ligger fokus på et mer holdbart belysningssortiment. Fra og med i år er all Vedums belysning, for badet, kjøkken og vaskerom, 100% LED-belysninger. En satsing som merkes på strømregningen. Vedums LED-lamper forbruker opp til 85% mindre energi og varer opp til 20 ganger lengre enn tradisjonelle glødelamper.

Planlegg belysningen nøye – også i baderommet
Lyset er viktig for innredningen. Man snakker ofte om åtte lyspunkter i hvert rom som en tommelfingerregel. Det er en regel som må tas med en klype salt når det gjelder baderommet, men du trenger flere ulike lyskilder også her. Ett baderom trenger praktisk og effektiv belysning, men også armaturer som løfter rommet. Tenk også på at belysningen må være tilpasset for baderommet. En av årets store baderomstrender er at det skal være romslig i rommet. En møblert følelse og koselig, vakker belysning er helt rett.

I tillegg til vegg- og taklamper finnes det mange andre måter å lyse opp på. Speilet spiller ofte hovedrollen i baderommet, og i Vedums sortiment finnes speil med LED-rammer som gir et vakkert og innrammet lys. Alt fra store runde, til diskret rektangulære. Legg så til innvendig belysning i skuffer og skap, og baderommet blir både praktisk og opplyst.


Senaste nytt från Vedum

Trendspaning: Slik ser 20-tallets baderom ut

En lengsel etter naturen og et ønske om et innbydende baderom. Slik kan man oppsummere 20-tallets trender. Vedums designsjef, Jenny Andersson, trendspaner om fremtidens baderom og kommer med smarte tips til deg som planlegger å renovere baderommet i det nye tiårets ånd.

Et tidløst møbel finner sted - nå kommer Vedums baderomsnyheter for 2020

Møt Anno, en baderomsserie for det nye tiåret - som trives i alle hjemmets rom. Stikkordet har vært tidløse kvaliteter og møbelfølelse. Dessuten kommer en gammel favoritt i en ny bredde, og i tillegg en god del innredningsdetaljer som utfyller sortimentet. De svenskproduserte nyhetene lanseres i hele landet i mars.

Vedum feirer 100 med oppdatert favoritt

I år fyller det svenske familieselskapet Vedum 100 år, og feirer blant annet med et nytt jubileumsbad. Her brukes serien Flow i den nye bredden 1200 mm sammen med distinkte svarte detaljer.