Fra skogens grøntområder til enger med havre – naturen kommer hjem i Vedums farger

Å velge naturnære toner i hjemmet er en vedvarende trend. For svenske Vedum er det en selvfølge å la seg inspirere av naturen og naturlige materialer når nye farger velges. Blant favorittene finner du skogsgrønn, havregul og sandbeige – og nyheten for 2021: linnebeige. På kjøkkenet, i tillegg til badet og i vaskerommet, har Vedums farger skapt en harmonisk og myk følelse.

Foran 2021 presenterte den svenske innredningsaktøren Vedum en ny farge til kjøkken og bad – linnebeige. En myk og naturnær nyanse for hjem som lengter etter en skandinavisk ro. Og nettopp de nedstrippede og naturlige tonene har blitt noe av en signatur for Vedum. De siste årene har farger som havregul, skogsgrønn og sandbeige blitt presentert.

Inspirasjonen kommer fra omgivelsene rundt fabrikken. Alt av Vedums tidløse og skandinaviske innredninger skapes nemlig der det hele startet for over hundre år siden – i tettstedet Vedum.
   – Vi i Vedum bor og virker på den vestgøtiske sletten, og her finnes disse fargene rundt oss hver dag. Det er skog, åker og enger som omgir vårt kontor og vår fabrikk her. At vi lar oss inspirere av våre omgivelser er en selvfølge! Naturen har en beroligende effekt, og vi dras mot farger som minner oss om den. Men vi liker også å finne farger som er inspirert av alle de vakre tidløse naturmaterialene som for eksempel linnebeige. Det er lurt å la de naturnære fargene i hjemmet gå tone i tone for virkelig å skape en harmoni, sier Jenny Andersson, designansvarlig i Vedum.


Senaste nytt från Vedum

Svenske baderomsmøbler stadig mer populær – Vedum feirer 25 år i Norge

I år feirer Vedum Kjøkken & Bad 25 år i Norge. Vedums svenskproduserte baderomsinnredninger har blitt en favoritt i norske hjem. I år lokker naturnære farger, sanselige materialer og smart forvaring – til et bad i harmoni. Vedums designansvarlig, Jenny Andersson, trekker frem tre sterke trender til norske bad i år.

Dekorlys og bølgende, myk design – Vedum presenterer tre speilnyheter

For mange rom er den prikken over i-en, speilet. Detaljen som gir rommet personlighet. I vår lanserer Vedum to nye speil og et helt nytt speilskap. Nyhetene trives spesielt godt på badet, men passer også fint i de fleste av hjemmets rom, med sine myke former og smarte løsninger. Inspirasjonen er hentet fra våre svenske innsjøer. Si hei til Mjörn, Säven og Grann.

Sjette sansen i fokus når Vedum lanserer vårens baderomsnyheter

Den svenske familiebedriften har slått fast at våre sanser og vår kjærlighet til hjemmet er nært knyttet. I forkant av vårens baderomslansering har Vedum jobbet med følelsen som man ikke kan ta på – den sjette sansen, det underbevisste. For å utforske den sjette sansen fikk den anerkjente kunstneren Emma Stüffe i oppdrag å lage sin tolkning.