Fra skogens grøntområder til enger med havre – naturen kommer hjem i Vedums farger

Å velge naturnære toner i hjemmet er en vedvarende trend. For svenske Vedum er det en selvfølge å la seg inspirere av naturen og naturlige materialer når nye farger velges. Blant favorittene finner du skogsgrønn, havregul og sandbeige – og nyheten for 2021: linnebeige. På kjøkkenet, i tillegg til badet og i vaskerommet, har Vedums farger skapt en harmonisk og myk følelse.

Foran 2021 presenterte den svenske innredningsaktøren Vedum en ny farge til kjøkken og bad – linnebeige. En myk og naturnær nyanse for hjem som lengter etter en skandinavisk ro. Og nettopp de nedstrippede og naturlige tonene har blitt noe av en signatur for Vedum. De siste årene har farger som havregul, skogsgrønn og sandbeige blitt presentert.

Inspirasjonen kommer fra omgivelsene rundt fabrikken. Alt av Vedums tidløse og skandinaviske innredninger skapes nemlig der det hele startet for over hundre år siden – i tettstedet Vedum.
   – Vi i Vedum bor og virker på den vestgøtiske sletten, og her finnes disse fargene rundt oss hver dag. Det er skog, åker og enger som omgir vårt kontor og vår fabrikk her. At vi lar oss inspirere av våre omgivelser er en selvfølge! Naturen har en beroligende effekt, og vi dras mot farger som minner oss om den. Men vi liker også å finne farger som er inspirert av alle de vakre tidløse naturmaterialene som for eksempel linnebeige. Det er lurt å la de naturnære fargene i hjemmet gå tone i tone for virkelig å skape en harmoni, sier Jenny Andersson, designansvarlig i Vedum.


Senaste nytt från Vedum

Vakre farger og smart oppbevaring når Vedum slipper sine nyheter til vaskerommet

Endelig et praktisk arbeidsrom å trives i! Interessen for et gjennomtenkt og praktisk innredet vaskerom er stor. Hos svenske Vedum har rommet fått ekstra mye kjærlighet i år. Flere nye farger flytter inn i vaskerommet, og et helt nytt miljø med fronten Alice presenteres. I tillegg blir det flere personlige valg.

Slik blir vaskerommet en praktisk hverdagsdrøm – tre tips fra Vedum

Vi tilbringer stadig mer tid i våre hjem, og med det følger en lengsel etter praktisk oppbevaring, generøse arbeidsområder og smarte løsninger. Nå rettes søkelyset mot vaskerommet. Hos svenske Vedum har interessen økt for hjemmets mest praktiske rom. Men hva skal vi tenke på når vi utstyrer rommet? For å imøtekomme den økende interessen presenterer Vedum her tre smarte tips for den som vil pusse o

Vedum lister opp: Her er baderomstrendene 2021!

Vedum ser på baderomstrender for 2021. I fokus står et møblert rom for egentid, avkobling og refleksjon – med praktisk oppbevaring og naturlige materialer. Blant Vedums baderomsnyheter går det en tydelig rød tråd, hvor det trivelige og møblerte finner sted.