Klassiskt på personligt sätt

Tanken med Vedums badrumssortiment är att det alltid ska finnas inspirerande och trendriktiga inredningar för olika hem och personligheter. Tidy är designad för Vedum av Jesper Ståhl och har ett tidlöst formspråk som passar både i moderna och traditionella miljöer.
   – En serie för människor som vill ha ett badrum med rena linjer, gedigen kvalitetskänsla och genomtänkta funktioner, säger Vedums marknadschef Marianne Färlin.
   I år har serien utökats med luckan Classic och svarvade ben som gör det möjligt att skapa ett badrum som är klassiskt i både material och design.
   – Det klassiska är trendigt. Vi har valt att visa Classic i en ljus, vacker och romantisk miljö med stark möbelkänsla och personliga detaljer som ljuskrona, matta och stol, säger Marianne Färlin. 

Mer om Tidy på www.vedum.no/baderom2/tidy_3


Senaste nytt från Vedum

Vedum lister opp: Her er baderomstrendene 2021!

Vedum ser på baderomstrender for 2021. I fokus står et møblert rom for egentid, avkobling og refleksjon – med praktisk oppbevaring og naturlige materialer. Blant Vedums baderomsnyheter går det en tydelig rød tråd, hvor det trivelige og møblerte finner sted.

Fra skogens grøntområder til enger med havre – naturen kommer hjem i Vedums farger

Å velge naturnære toner i hjemmet er en vedvarende trend. For svenske Vedum er det en selvfølge å la seg inspirere av naturen og naturlige materialer når nye farger velges. Blant favorittene finner du skogsgrønn, havregul og sandbeige – og nyheten for 2021: linnebeige. På kjøkkenet, i tillegg til badet og i vaskerommet, har Vedums farger skapt en harmonisk og myk følelse.

Skandinaviske linjer og personlige detaljer – slik ser vårens baderomsnyheter ut hos svenske Vedum

I mars lanserer Vedum en helt ny serie for det stilrene, skandinaviske badet – Soprano. Serien er designet, utviklet og produsert i Vedum og er preget av designsikkerhet, solide materialer og stor valgfrihet. I tillegg er den prisbelønte baderomsserien Mezzo oppdatert. ”Det moderne badet er innredet for å vare lenge”, sier Jenny Andersson, designansvarlig.