Kompakt og lett å plassere

Nå leveres Vedums servant Flow også i bredde 50 cm - passer perfekt i mindre baderom.

- Flow er en meget populær serie og markedet har etterspurt en liten og kompakt variant som passer til for eksempel gjestetoalettet, sier Niklas Efraimsson, ansvarlig for Vedums produktutvikling.

Baderomsserien Flow er en uttrykksfull serie med rene linjer og harmoniske proporsjoner, formgitt for Vedum av Jesper Ståhl. Serien ble lansert i 2009 og har siden den gang blitt fornyet og utviklet med flere størrelser, nye materialer og farger.

En nyhet i år er at seriens servant i Top Solid, som tidligere ble levert i breddene 750, 1000, 1500 og 2000 mm - markedets bredeste, nå også kommer i en lettplassert og kompakt variant i 500 mm.

- Vår ambisjon er at våre kunder alltid skal kunne finne det de søker hos oss, uansett hvordan de bor eller hvilken stil de synes om, sier Niklas Efraimsson.

Her har Vedum satt Flow i et enkelt grafisk miljø i sort og hvitt. Plassen brukes effektivt, slik at alle funksjoner får plass til tross for den begrensede flaten. Tidløst veggaktig mønster på gulvet gir liv til rommet. Grafisk og funksjonelt for alle som velger Flow i det lille baderommet.

I fokus Servant i Top Solid og en enkel dør med push-åpning skaper et baderom med rene, adskilte linjer.

Tips Flow 500 er en ny liten variant som passer for eksempel på gjestetoalettet. Lag en tidløs og enkel stil med gulv i grafisk mønster, kombinert med Flow speil med Nite LED-speilbelysning.

Fakta Flow Baderomsserien Flow er designet for Vedum av Jesper Ståhl. Servanten med Top-Solid overflate finnes i breddene 500, 750, 1000, 1500 og 2000 mm. I breddene 750 og 1000 leveres også servanten i porselen. Flow finnes i askfinèr og hvit - eller sortmalt finèr og fra og med 2015 i lakkert MDF i hvitt eller farger.


Senaste nytt från Vedum

Svenske baderomsmøbler stadig mer populær – Vedum feirer 25 år i Norge

I år feirer Vedum Kjøkken & Bad 25 år i Norge. Vedums svenskproduserte baderomsinnredninger har blitt en favoritt i norske hjem. I år lokker naturnære farger, sanselige materialer og smart forvaring – til et bad i harmoni. Vedums designansvarlig, Jenny Andersson, trekker frem tre sterke trender til norske bad i år.

Dekorlys og bølgende, myk design – Vedum presenterer tre speilnyheter

For mange rom er den prikken over i-en, speilet. Detaljen som gir rommet personlighet. I vår lanserer Vedum to nye speil og et helt nytt speilskap. Nyhetene trives spesielt godt på badet, men passer også fint i de fleste av hjemmets rom, med sine myke former og smarte løsninger. Inspirasjonen er hentet fra våre svenske innsjøer. Si hei til Mjörn, Säven og Grann.

Sjette sansen i fokus når Vedum lanserer vårens baderomsnyheter

Den svenske familiebedriften har slått fast at våre sanser og vår kjærlighet til hjemmet er nært knyttet. I forkant av vårens baderomslansering har Vedum jobbet med følelsen som man ikke kan ta på – den sjette sansen, det underbevisste. For å utforske den sjette sansen fikk den anerkjente kunstneren Emma Stüffe i oppdrag å lage sin tolkning.