Skogsgrønt og møblert – årets baderomsnyheter fra Vedum er her!

Skogsgrønne toner, tidløse materialer og møblerte baderom er i fokus når 100-årsjubilanten Vedum Kjøkken & Bad slipper sine baderomsnyheter for 2019. Og når Jenny Andersson, designansvarlig hos Vedum, kommenterer årets baderomstrender, er det skreddersydd belysning og monokrome farger som dominerer.

For Vedum Kjøkken & Bad er 2019 spesielt – selskapet feirer nemlig 100 år i år. I jubileumsåret lanseres det en rekke nyheter. Først ut er nyhetene på badet.

– Vårens nyheter for baderommet preges av dempede farger og mye møbelfølelse. Sorte detaljer er det som skaper kontrast. Samtidig er det de gedigne og tidløse materialene som vinner i år, sier Jenny Andersson, Designansvarlig hos Vedum. Blant nyhetene er døren Thea, som sammen med den prisbelønte serien Mezzo gir badet en rolig, dempet følelse i den nye fargen skogsgrønn. Vedum lanserer også et nytt klassisk bad i nøytrale, beroligende toner og detaljer som passer til klassiske hjem – med speildøren Alice og tilbehør som dreide ben og et romslig vitrineskap. Blant nyhetene er også den populære serien Flow i et nytt, bredere format som gir en servant med stor avlastningsflate og mye oppbevaring. Serien er også utvidet med en ny benk med mye smart oppbevaring under. Den stilrene Flow er ikke bare populær blant kundene. Den er også Jenny Anderssons personlige favoritt:

– Jeg er spesielt glad i våre Flow-serie, som er designet av Jesper Ståhl. Den ble lansert for ni år siden, og da var Top Solid-materialet helt nytt. Etterpå har det blitt stadig mer populært, og med årets oppdatering er det flere som oppdager Flow! Vakkert, funksjonelt og langsiktig – det er design for Vedum. Og det synes jeg er en perfekt beskrivelse av Flow.

I tillegg lanseres den svanemerkede døren Nora nå også for badet for å møte kundenes økende interesse for bærekraft. Nora er nå tilgjengelig for kjøkken, vaskerom, bad og oppbevaring i fargene hvitt og grått.

Nyheten blir lansert 1. mars og kan sees og oppleves på Vedums utstillinger og hos forhandlere over hele landet.

Her er årets baderomstrender! 

Jenny Andersson, designansvarlig hos Vedum, kommenterer:

Myke fargetoner

”Først og fremst er det myke og beroligende toner som preger baderommene våre i 2019. Vi ønsker å omgi oss med farger som gjør at vi føler oss vel. Fortrinnsvis av den myke og dempede typen. Skogsgrønt, sandbeige, varmgrå og dempede rosa toner. Og litt etter litt kommer de brente fargene. Kontraster finner vi i de sorte detaljene.”

Møblere mer

”Baderommene våre blir stadig mer møblerte rom – soner der vi kan koble av hvis vi ønsker det. Kommoden skal helst føles som et stilrent sideboard, og i detaljene ønsker vi mykere former. En morsom utfordring for meg som designansvarlig er å gi badene en møblert følelse.”

Bærekraftig er best

”Flere og flere ønsker å møblere bærekraftig, og folk blir dessuten stadig mer kunnskapsrike når det gjelder bærekraftsproblemer. Mange tenker også mer langsiktig når de innreder og velger tidløse materialer og bærekraftige produkter. I år tar Vedum enda et skritt mot et bærekraftig baderomssortiment med 100 prosent LED-belysning og den svanemerkede døren Nora.”

La det bli lys!

”Vi ønsker stadig mer og smartere belysning på baderommene våre. Alt fra effektive LED-lamper som lyser opp skuffer og speil – til håndplukkede vegglamper. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og belysningen er en naturlig del av planleggingen av badet. I år har vi derfor utviklet en spesialdesignet lampe til serien Mezzo, og fra 2019 er all Vedums belysning LED.” 
 


Senaste nytt från Vedum

Svenske baderomsmøbler stadig mer populær – Vedum feirer 25 år i Norge

I år feirer Vedum Kjøkken & Bad 25 år i Norge. Vedums svenskproduserte baderomsinnredninger har blitt en favoritt i norske hjem. I år lokker naturnære farger, sanselige materialer og smart forvaring – til et bad i harmoni. Vedums designansvarlig, Jenny Andersson, trekker frem tre sterke trender til norske bad i år.

Dekorlys og bølgende, myk design – Vedum presenterer tre speilnyheter

For mange rom er den prikken over i-en, speilet. Detaljen som gir rommet personlighet. I vår lanserer Vedum to nye speil og et helt nytt speilskap. Nyhetene trives spesielt godt på badet, men passer også fint i de fleste av hjemmets rom, med sine myke former og smarte løsninger. Inspirasjonen er hentet fra våre svenske innsjøer. Si hei til Mjörn, Säven og Grann.

Sjette sansen i fokus når Vedum lanserer vårens baderomsnyheter

Den svenske familiebedriften har slått fast at våre sanser og vår kjærlighet til hjemmet er nært knyttet. I forkant av vårens baderomslansering har Vedum jobbet med følelsen som man ikke kan ta på – den sjette sansen, det underbevisste. For å utforske den sjette sansen fikk den anerkjente kunstneren Emma Stüffe i oppdrag å lage sin tolkning.