Slik blir vaskerommet en praktisk hverdagsdrøm – tre tips fra Vedum

Vi tilbringer stadig mer tid i våre hjem, og med det følger en lengsel etter praktisk oppbevaring, generøse arbeidsområder og smarte løsninger. Nå rettes søkelyset mot vaskerommet. Hos svenske Vedum har interessen økt for hjemmets mest praktiske rom. Men hva skal vi tenke på når vi utstyrer rommet? For å imøtekomme den økende interessen presenterer Vedum her tre smarte tips for den som vil pusse opp vaskerommet.

Vaskerommet har lenge stått i skyggen av andre rom i hjemmet, men det er i ferd med å endres. Hos den svenske innredningsaktøren Vedum har interessen for et smart og vakkert innredet vaskerom økt den siste tiden. Vi ønsker rett og slett å utføre våre hverdagsgjøremål i en praktisk hverdagsdrøm.

   – Vaskerommet blir ofte sett på som et rom for det mest nødvendige, praktisk men lite fokus på trivsel. Samtidig tilbringer vi mye tid der, og flere velger å bruke rommet for flere praktiske gjøremål. Da gjelder det å planlegge for god oppbevaring og gjennomtenkte løsninger – for å utnytte plassen best mulig. Derfor ønsker vi i Vedum å gi vaskerommet ekstra mye omtanke nå, for å møte kundenes ønsker om funksjonelle rom der det også er hyggelig å være, sier Jenny Andersson, designansvarlig hos Vedum.

I alle vaskeromsinnredninger fra Vedum ligger fokus på å lage funksjonelle løsninger som harmoniserer med hjemmet ellers. Vakre detaljer, myke farger og naturlige materialvalg er like selvsagt i vaskerommet som i hjemmets øvrige rom. Det skal være trivelig å besøke vaskerommet – også. Det legges stor vekt på usynlig oppbevaring og smarte arbeidsområder.

I Vedums sortiment for vaskerom finnes for eksempel vaskerommet med fronten Maja. En front som i likhet med all Vedums innredning, er produsert i fabrikken i Vestgøtske Vedum. Fronten Maja finnes også til kjøkken, bad og garderober, og mange velger å innrede med samme fronter gjennomgående i hjemmet. Å velge lik innredning i så vel kjøkkenet som på badet, og til og med i garderoben i gangen, gir hjemmet en harmonisk sammenhengende følelse.

Hvordan skal man tenke når man planlegger sitt vaskerom? 3 raske tips fra Vedum:

  1. Benkeplass og smart oppbevaring er A og O
    Å kunne avlaste, sortere og brette er grunnlaget for et funksjonelt vaskerom. Tenk i stasjoner og planlegg ut ifra det. En stasjon for den våte vasken, en stasjon for det som skal brettes og gjerne også smart oppbevaring på veggene. Bruk gjerne oppbevaringskurver for å unngå at det ser rotete ut.

  2. Tenk på ergonomien
    Viktig å tenke på å plassere vaskemaskin og tørketrommel i en behagelig arbeidshøyde, for å gjøre ergonomien så god som mulig. Åpne hyller gir enkel tilgang til det du behøver, og er et smart og vakkert innslag i vaskerommet.

  3. Velg skjult oppbevaring
    Et vaskerom kan fort oppleves som rotete. Å holde overflatene rene er en nøkkel for å unngå rot. Utdragbare vaskekurver og trådkurver i forskjellige høyder og størrelser, gir både skjult oppbevaring og smarte sorteringsmuligheter. Å velge skjult oppbevaring gjør vaskerommet praktisk, innbydende og trivelig!

Senaste nytt från Vedum

Tåkegrønne toner og en duft av tre – møt Vedums baderomsnyheter for 2022

Sanselig og naturnært. Det er følelsen som preger Vedums nyheter til badet for 2022, når treet kommer inn på badet sammen med toner av tåkegrønt og rosa. Til årets lansering har den svenske innredningsaktøren også lagt ekstra søkelys på å utvikle det eksisterende sortimentet.

Trendspaning: Slik innreder vi våre kjøkken og bad i 2022

Tre på kjøkkenet, sunne rutiner på badet og en stor dose personlighet – gjerne i selskap med andre. Når Vedums designansvarlig, Jenny Andersson, titter inn i trendåret 2022 går det håndplukkede og naturlige igjen som en rød tråd gjennom våre hjem. I tillegg velger vi gjerne kortreist innredning til kjøkkenet og badet.

Innrederen lister opp: Fem løsninger som gjør badet smartere

Sittevennlig oppbevaring, hyller på veggene og oppfinnsom belysning er noen av løsningene som gjør badet smartere. Å planlegge for et praktisk og trivelig bad handler om å utnytte overflatene maksimalt. Men hvordan skal man tenke? Vedum lister opp fem smarte løsninger på badet som utnytter rommet uten å fire på stilen. I tillegg forteller Vedums designansvarlig, Jenny Andersson, om sine favoritter