Svenske baderomsmøbler stadig mer populær – Vedum feirer 25 år i Norge

I år feirer Vedum Kjøkken & Bad 25 år i Norge. Vedums svenskproduserte baderomsinnredninger har blitt en favoritt i norske hjem. I år lokker naturnære farger, sanselige materialer og smart forvaring – til et bad i harmoni. Vedums designansvarlig, Jenny Andersson, trekker frem tre sterke trender til norske bad i år.

I 2022 inntreffer et jubileum. Det er den svenske innredningsaktøren Vedum Kjøkken & Bad som har innredet norske bad i 25 år i år. Siden 1997 har baderomsinnredninger flyttet inn fra nabolandet, og Vedums møbler finnes i dag hos over 200 forhandlere i Norge.

   – Det er stor interesse for interiør i Norge, og vi setter stor pris på alle engasjerte kunder som velger vårt design. Vi produserer våre møbler cirka 20 mil fra den norske grensen, så det er kanskje ikke så rart at vi liker de samme tingene! Produktene våre kom inn på det norske markedet for 25 år siden, og siden har interessen for dem bare økt. Vi skal feire jubileet med mange tilbud til våre norske kunder, sier Magnus Efraimsson, VD, Vedum Kjøkken & Bad.

All Vedums svenske design skapes og produseres i det lille vestgøtiske samfunnet med samme navn. Omgitt av skoger og enger, jobber Vedums designteam med å lage funksjonell, vakker og langsiktig innredning. Det settes pris på blant de norske kundene:

   – Mange norske kunder etterspør naturlige materialer og naturnære farger, noe som harmoniserer godt med vår designtanke. Vi ser at det finnes stor etterspørsel etter harmoniske farger og myke materialer, sier Jenny Andersson, designansvarlig hos Vedum Kjøkken & Bad.

Vedum lister opp tre trender til norske bad i 2022:

 • Tre, tre, tre
  Treet har tatt stadig større plass i våre hjem de siste årene, og nå er turen kommet til badet. Årets melodi er å også innrede badet med tre. Et slitesterkt materiale som gir et varmt og levende preg til rommet. Blant Vedums kunder er det stadig flere som etterspør baderomsmøbler i tre
 • Smart oppbevaring
  Våre bad preges av smart oppbevaring. Et eksempel er sittebenken, som gir komfort og trendsikker oppbevaring i ett. En perfekt løsning til badet. Åpne vegghyller har blitt en ny favoritt på badet- der vakker innpakning forenes med hverdagens favoritter. Vedum merker også stor interesse for speilskap med skjul oppbevaring.
 • Naturnære farger
  Årets nykommer blant Vedums farger, tåkegrønn, sammen med toner som linnebeige, havregul og sandbeige finner inn til badet i år. Dette er noen av Vedums farger som har blitt favoritter på badet. Innredning med balanserte og naturnære farger gir badet en nedstrippet ro.

  Senaste nytt från Vedum

  Funksjon og harmoni i fokus når bad og vaskerom blir ett

  Er det mulig å skape en vakker og innbydende kombinasjon av bad og vaskerom i ett? Dette har svenske Vedum utforsket i høstens inspirasjonsmiljø. Løsningen er et bad med funksjon i fokus, uten at det går på kompromiss med hverken design eller detaljer. Sandbeige, solgul og blå toner møtes her i en nedstrippet men moderne atmosfære – i tillegg er det plass til både smart oppbevaring og vaskerom.

  En baderomsdrøm i sommerlige farger – Vedum presenterer Zone i tåkegrønn

  Det svenske selskapet Vedum presenterer en helt ny baderomsinnredning med et tåkegrønt interiør og himmelblå vegger. En kombinasjon som skaper en leken kontrast mot de stilfulle detaljene. I miljøet vises serien Zone i fargen tåkegrønn med den vakre topplaten Turbine Grey. Og som prikken over i-en har baderomsspeilet Grann kommet i en større størrelse, noe som skaper en vakker romfølelse på det el

  Vedum gir tips: 5 interiørtips for det lille badet

  Med gjennomtenkt oppbevaring og smarte detaljer kan et lite bad både føles romslig og praktisk, men det krever litt ekstra tenking. Her gir Vedums designansvarlig, Jenny Andersson, sine beste tips for å få badet til å føles større - uten å ofre funksjon eller stil. I tillegg presenterer Vedum en etterlengtet nyhet - et vakkert baderomsmiljø i linbeige.