Trendy romfølelse med tidløse naturmaterialer

Personlig form med fokus på det essensielle. Nå lanserer Vedum et varmt og innbydende miljø med den nye serien Mezzo, designet av Jesper Ståhl.

- Det er vår personlige tolkning av trenden med et trivelig baderom hvor grensen for resten av hjemmet er flytende, sier Vedums markedssjef Marianne Färlin.

Baderomsserien Mezzo har en helt egen stemme. Navnet er hentet fra musikkverden og tar sikte på å balansere mellom ytterligheter med sterk fokus på det vesentlige.

Nå bruker Vedum serien til å skape et bad med varme grønne fargetoner, tidløse naturmaterialer og klassiske referanser.

- Flere og flere ønsker å ha et trivelig baderom hvor innredningen skaper en sterk romfølelse og som ligner mest på hjemmets øvrige rom. Her har vi tatt den trenden til etterretning og laget vår egen versjon, sier Marianne Färlin.

Resultatet er et harmonisk og koselig baderom med mye plass. Det varme uttrykket suppleres med smarte funksjoner. Den nye runde speilen med LED-belysning gir god sidebelysning til å sminke eller barbere seg. Skuffen med rom for småting og belysning gjør det enkelt å finne ting og å holde orden.

- Med Mezzo har vi klart å samle Vedums ulike verdier, som for eksempel design og personlighet på den ene siden og funksjon og brukervennlighet, på den andre, sier Marianne Färlin.

I fokus Flere og flere ønsker seg et trivelig baderom der innredningen skaper en sterk romfølelse og som ligner mest på øvrige rom i hjemmet. Fredelig og innbydende!

Tips Skuffbelysningen og en smart innredning gjør det lettere å finne det du leter etter. Rommene for småting holder orden på alt hva du trenger å oppbevare. Leveres i to størrelser.


Senaste nytt från Vedum

Vakre farger og smart oppbevaring når Vedum slipper sine nyheter til vaskerommet

Endelig et praktisk arbeidsrom å trives i! Interessen for et gjennomtenkt og praktisk innredet vaskerom er stor. Hos svenske Vedum har rommet fått ekstra mye kjærlighet i år. Flere nye farger flytter inn i vaskerommet, og et helt nytt miljø med fronten Alice presenteres. I tillegg blir det flere personlige valg.

Slik blir vaskerommet en praktisk hverdagsdrøm – tre tips fra Vedum

Vi tilbringer stadig mer tid i våre hjem, og med det følger en lengsel etter praktisk oppbevaring, generøse arbeidsområder og smarte løsninger. Nå rettes søkelyset mot vaskerommet. Hos svenske Vedum har interessen økt for hjemmets mest praktiske rom. Men hva skal vi tenke på når vi utstyrer rommet? For å imøtekomme den økende interessen presenterer Vedum her tre smarte tips for den som vil pusse o

Vedum lister opp: Her er baderomstrendene 2021!

Vedum ser på baderomstrender for 2021. I fokus står et møblert rom for egentid, avkobling og refleksjon – med praktisk oppbevaring og naturlige materialer. Blant Vedums baderomsnyheter går det en tydelig rød tråd, hvor det trivelige og møblerte finner sted.