Trendy romfølelse med tidløse naturmaterialer

Personlig form med fokus på det essensielle. Nå lanserer Vedum et varmt og innbydende miljø med den nye serien Mezzo, designet av Jesper Ståhl.

- Det er vår personlige tolkning av trenden med et trivelig baderom hvor grensen for resten av hjemmet er flytende, sier Vedums markedssjef Marianne Färlin.

Baderomsserien Mezzo har en helt egen stemme. Navnet er hentet fra musikkverden og tar sikte på å balansere mellom ytterligheter med sterk fokus på det vesentlige.

Nå bruker Vedum serien til å skape et bad med varme grønne fargetoner, tidløse naturmaterialer og klassiske referanser.

- Flere og flere ønsker å ha et trivelig baderom hvor innredningen skaper en sterk romfølelse og som ligner mest på hjemmets øvrige rom. Her har vi tatt den trenden til etterretning og laget vår egen versjon, sier Marianne Färlin.

Resultatet er et harmonisk og koselig baderom med mye plass. Det varme uttrykket suppleres med smarte funksjoner. Den nye runde speilen med LED-belysning gir god sidebelysning til å sminke eller barbere seg. Skuffen med rom for småting og belysning gjør det enkelt å finne ting og å holde orden.

- Med Mezzo har vi klart å samle Vedums ulike verdier, som for eksempel design og personlighet på den ene siden og funksjon og brukervennlighet, på den andre, sier Marianne Färlin.

I fokus Flere og flere ønsker seg et trivelig baderom der innredningen skaper en sterk romfølelse og som ligner mest på øvrige rom i hjemmet. Fredelig og innbydende!

Tips Skuffbelysningen og en smart innredning gjør det lettere å finne det du leter etter. Rommene for småting holder orden på alt hva du trenger å oppbevare. Leveres i to størrelser.


Senaste nytt från Vedum

Svenske baderomsmøbler stadig mer populær – Vedum feirer 25 år i Norge

I år feirer Vedum Kjøkken & Bad 25 år i Norge. Vedums svenskproduserte baderomsinnredninger har blitt en favoritt i norske hjem. I år lokker naturnære farger, sanselige materialer og smart forvaring – til et bad i harmoni. Vedums designansvarlig, Jenny Andersson, trekker frem tre sterke trender til norske bad i år.

Dekorlys og bølgende, myk design – Vedum presenterer tre speilnyheter

For mange rom er den prikken over i-en, speilet. Detaljen som gir rommet personlighet. I vår lanserer Vedum to nye speil og et helt nytt speilskap. Nyhetene trives spesielt godt på badet, men passer også fint i de fleste av hjemmets rom, med sine myke former og smarte løsninger. Inspirasjonen er hentet fra våre svenske innsjøer. Si hei til Mjörn, Säven og Grann.

Sjette sansen i fokus når Vedum lanserer vårens baderomsnyheter

Den svenske familiebedriften har slått fast at våre sanser og vår kjærlighet til hjemmet er nært knyttet. I forkant av vårens baderomslansering har Vedum jobbet med følelsen som man ikke kan ta på – den sjette sansen, det underbevisste. For å utforske den sjette sansen fikk den anerkjente kunstneren Emma Stüffe i oppdrag å lage sin tolkning.