Uansett hver du er. Så har vi tenkt på deg.

Klassisk og tidløst. Trendig og moderne. Vedums brede sortiment gjør at du alltid kan finne en baderomsinredning som passer ditt hjem og personlighet.

- I år utvikler vi vårt sortiment ytterligere, blandt annet ved at serien Flow og døren Classic nå også leveres i farger, sier Vedums markessjef Marianne Färlin.

Et bredere sortiment med enda flere valgmuligheter, uansett om du liker det klassiske og tidløse eller det trendige og moderne. Slik kan Vedums sortiment for 2015 oppsummeres.

En av nyhetene er at Flow, som tidligere kun ble levert i hvit-eller sortmalt finèr og ask naturell finèr, nå også kommer i farger. Det samme gjelder døren Classic som fra og med i år også finnes i farger, i tillegg til hvitt og vitrine.

- Vi vil gjerne tilby Classic og Flow i farger, etter som våre malte miljøer er meget populære og etterspurte, sier Marianne Färlin.

En annen nyhet i serien Flow er at servanten nå også leveres i bredde 500 mm. Ved å komplettere nåværende bredder 750, 100, 1500 og 2000 mm med en mindre variant gir det muligheten til å plassere Flow på for eksempel gjestetoalettet.

- Vi lanserer også nye speil og flere nye belysninger. Det er viktig både for funksjon og opplevelse av baderommet og er av den grunn et område vi hele tiden utvikler, sier Marianne Färlin.

I fokus
Flow som tidligere ble levert i hvit-eller sortmalt finèr og ask naturell finèr, kommer nå også i farger. Også døren Classic finnes nå i farger, i tillegg til hvit og vitrine. Velg mellom tolv Vedumfarger eller valgfri farge fra NCS-skalaen. Vi benytter selvfølgelig kun miljøvennlige farger uten kadium og bly.

Tips 
Velg materialle som varer lenge, fargsett med farger du trives med og planlegg oppbevaringsrom for det du vil ha på baderommet ditt.


Senaste nytt från Vedum

Svenske baderomsmøbler stadig mer populær – Vedum feirer 25 år i Norge

I år feirer Vedum Kjøkken & Bad 25 år i Norge. Vedums svenskproduserte baderomsinnredninger har blitt en favoritt i norske hjem. I år lokker naturnære farger, sanselige materialer og smart forvaring – til et bad i harmoni. Vedums designansvarlig, Jenny Andersson, trekker frem tre sterke trender til norske bad i år.

Dekorlys og bølgende, myk design – Vedum presenterer tre speilnyheter

For mange rom er den prikken over i-en, speilet. Detaljen som gir rommet personlighet. I vår lanserer Vedum to nye speil og et helt nytt speilskap. Nyhetene trives spesielt godt på badet, men passer også fint i de fleste av hjemmets rom, med sine myke former og smarte løsninger. Inspirasjonen er hentet fra våre svenske innsjøer. Si hei til Mjörn, Säven og Grann.

Sjette sansen i fokus når Vedum lanserer vårens baderomsnyheter

Den svenske familiebedriften har slått fast at våre sanser og vår kjærlighet til hjemmet er nært knyttet. I forkant av vårens baderomslansering har Vedum jobbet med følelsen som man ikke kan ta på – den sjette sansen, det underbevisste. For å utforske den sjette sansen fikk den anerkjente kunstneren Emma Stüffe i oppdrag å lage sin tolkning.