Uansett hver du er. Så har vi tenkt på deg.

Klassisk og tidløst. Trendig og moderne. Vedums brede sortiment gjør at du alltid kan finne en baderomsinredning som passer ditt hjem og personlighet.

- I år utvikler vi vårt sortiment ytterligere, blandt annet ved at serien Flow og døren Classic nå også leveres i farger, sier Vedums markessjef Marianne Färlin.

Et bredere sortiment med enda flere valgmuligheter, uansett om du liker det klassiske og tidløse eller det trendige og moderne. Slik kan Vedums sortiment for 2015 oppsummeres.

En av nyhetene er at Flow, som tidligere kun ble levert i hvit-eller sortmalt finèr og ask naturell finèr, nå også kommer i farger. Det samme gjelder døren Classic som fra og med i år også finnes i farger, i tillegg til hvitt og vitrine.

- Vi vil gjerne tilby Classic og Flow i farger, etter som våre malte miljøer er meget populære og etterspurte, sier Marianne Färlin.

En annen nyhet i serien Flow er at servanten nå også leveres i bredde 500 mm. Ved å komplettere nåværende bredder 750, 100, 1500 og 2000 mm med en mindre variant gir det muligheten til å plassere Flow på for eksempel gjestetoalettet.

- Vi lanserer også nye speil og flere nye belysninger. Det er viktig både for funksjon og opplevelse av baderommet og er av den grunn et område vi hele tiden utvikler, sier Marianne Färlin.

I fokus
Flow som tidligere ble levert i hvit-eller sortmalt finèr og ask naturell finèr, kommer nå også i farger. Også døren Classic finnes nå i farger, i tillegg til hvit og vitrine. Velg mellom tolv Vedumfarger eller valgfri farge fra NCS-skalaen. Vi benytter selvfølgelig kun miljøvennlige farger uten kadium og bly.

Tips 
Velg materialle som varer lenge, fargsett med farger du trives med og planlegg oppbevaringsrom for det du vil ha på baderommet ditt.


Senaste nytt från Vedum

Vakre farger og smart oppbevaring når Vedum slipper sine nyheter til vaskerommet

Endelig et praktisk arbeidsrom å trives i! Interessen for et gjennomtenkt og praktisk innredet vaskerom er stor. Hos svenske Vedum har rommet fått ekstra mye kjærlighet i år. Flere nye farger flytter inn i vaskerommet, og et helt nytt miljø med fronten Alice presenteres. I tillegg blir det flere personlige valg.

Slik blir vaskerommet en praktisk hverdagsdrøm – tre tips fra Vedum

Vi tilbringer stadig mer tid i våre hjem, og med det følger en lengsel etter praktisk oppbevaring, generøse arbeidsområder og smarte løsninger. Nå rettes søkelyset mot vaskerommet. Hos svenske Vedum har interessen økt for hjemmets mest praktiske rom. Men hva skal vi tenke på når vi utstyrer rommet? For å imøtekomme den økende interessen presenterer Vedum her tre smarte tips for den som vil pusse o

Vedum lister opp: Her er baderomstrendene 2021!

Vedum ser på baderomstrender for 2021. I fokus står et møblert rom for egentid, avkobling og refleksjon – med praktisk oppbevaring og naturlige materialer. Blant Vedums baderomsnyheter går det en tydelig rød tråd, hvor det trivelige og møblerte finner sted.