Vakre farger og smart oppbevaring når Vedum slipper sine nyheter til vaskerommet

Endelig et praktisk arbeidsrom å trives i! Interessen for et gjennomtenkt og praktisk innredet vaskerom er stor. Hos svenske Vedum har rommet fått ekstra mye kjærlighet i år. Flere nye farger flytter inn i vaskerommet, og et helt nytt miljø med fronten Alice presenteres. I tillegg blir det flere personlige valg.

Familiebedriften Vedum har Sveriges mest komplette sortiment til kjøkken, bad og oppbevaring. Nå utvides sortimentet med flere alternativer til et av hjemmets viktigste arbeidsrom, vaskerommet. Fokus ligger på smart oppbevaring, generøse arbeidsområder og gjennomtenkte løsninger. Men også på den fleksibilitet som preger det moderne hjemmet.

   – Vi tror på å finne løsninger for å gjøre vaskerommet til et fleksibelt og nyttig rom. Da må det være både trivelig og gjennomtenkt. Naturligvis vil vi gjøre det enkelt å utføre hverdagens gjøremål, men det er ingen grunn til at vaskerommet skal være kjedelig eller utrivelig selv om det er praktisk. I det vaskeroms-miljøet som vi presenterer er det hyggelig å være, samtidig som det er massevis av smarte løsninger på liten plass, sier Jenny Andersson, designansvarlig hos Vedum.

Vedum presenterer et helt nytt miljø til vaskerommet med en varmgrå variant av fronten Alice, som ble utgitt i forbindelse med 100-års jubileet for to år siden. Her er smarte løsninger for klespleie kombinert med en skrivebordplass for hjemmearbeid, lekselesing eller hvorfor ikke en symaskin. Vaskemaskin og tørketrommel er plassert i en ergonomisk arbeidshøyde, og arbeidsområdene er mange.

Noen flere nyheter til vaskerommet lanseres også. Bant annet så finner flere av Vedums farger veien til vaskerommet. Sandbeige, betonggrå, varmgrå og grå. Sortimentet oppdateres også med laminat-benkeplater i fem nye varianter, og DUO-fronter for den som lengter etter et linjert og stilrent uttrykk. For ytterligere muligheter til den som vil innrede sitt personlige vaskerom presenterer Vedum alternativer med løse skap, fremfor pakkeløsninger.


Senaste nytt från Vedum

Tåkegrønne toner og en duft av tre – møt Vedums baderomsnyheter for 2022

Sanselig og naturnært. Det er følelsen som preger Vedums nyheter til badet for 2022, når treet kommer inn på badet sammen med toner av tåkegrønt og rosa. Til årets lansering har den svenske innredningsaktøren også lagt ekstra søkelys på å utvikle det eksisterende sortimentet.

Trendspaning: Slik innreder vi våre kjøkken og bad i 2022

Tre på kjøkkenet, sunne rutiner på badet og en stor dose personlighet – gjerne i selskap med andre. Når Vedums designansvarlig, Jenny Andersson, titter inn i trendåret 2022 går det håndplukkede og naturlige igjen som en rød tråd gjennom våre hjem. I tillegg velger vi gjerne kortreist innredning til kjøkkenet og badet.

Innrederen lister opp: Fem løsninger som gjør badet smartere

Sittevennlig oppbevaring, hyller på veggene og oppfinnsom belysning er noen av løsningene som gjør badet smartere. Å planlegge for et praktisk og trivelig bad handler om å utnytte overflatene maksimalt. Men hvordan skal man tenke? Vedum lister opp fem smarte løsninger på badet som utnytter rommet uten å fire på stilen. I tillegg forteller Vedums designansvarlig, Jenny Andersson, om sine favoritter