Vedum lanserer holdbar designbelysning for baderommet

Alt lys med holdbar design! Vedum feirer hundre år med en holdbar nyhet som prikker inn to av de sterkeste  rendene i hjemmet akkurat nå – svarte detaljer og gjennomtenkt belysning.

I forbindelse med 100-års jubileet tar familieselskapet Vedum ytterligere et steg fremover i arbeidet med å tilby et sortiment som er like holdbart som det er veldesignet. Den svenske innredningsaktøren lanserer en lysende nyhet for baderommet – belysningen Dala.

Dala er en svart matt armatur i unik Vedum-design. Den finnes i to varianter, en for tak og en for vegg. Både den hengende takpendelen og den veggfaste lampen fanger inn to av årets sterkeste trender: svarte innredningsdetaljer og stort fokus på belysning i hjemmet. Dalalampen har IP-klasse 44 og er spesielt skapt for baderommet.

I tillegg til den svarte nyheten ligger fokus på et mer holdbart belysningssortiment. Fra og med i år er all Vedums belysning, for badet, kjøkken og vaskerom, 100% LED-belysninger. En satsing som merkes på strømregningen. Vedums LED-lamper forbruker opp til 85% mindre energi og varer opp til 20 ganger lengre enn tradisjonelle glødelamper.

Planlegg belysningen nøye – også i baderommet
Lyset er viktig for innredningen. Man snakker ofte om åtte lyspunkter i hvert rom som en tommelfingerregel. Det er en regel som må tas med en klype salt når det gjelder baderommet, men du trenger flere ulike lyskilder også her. Ett baderom trenger praktisk og effektiv belysning, men også armaturer som løfter rommet. Tenk også på at belysningen må være tilpasset for baderommet. En av årets store baderomstrender er at det skal være romslig i rommet. En møblert følelse og koselig, vakker belysning er helt rett.

I tillegg til vegg- og taklamper finnes det mange andre måter å lyse opp på. Speilet spiller ofte hovedrollen i baderommet, og i Vedums sortiment finnes speil med LED-rammer som gir et vakkert og innrammet lys. Alt fra store runde, til diskret rektangulære. Legg så til innvendig belysning i skuffer og skap, og baderommet blir både praktisk og opplyst.


Senaste nytt från Vedum

Vakre farger og smart oppbevaring når Vedum slipper sine nyheter til vaskerommet

Endelig et praktisk arbeidsrom å trives i! Interessen for et gjennomtenkt og praktisk innredet vaskerom er stor. Hos svenske Vedum har rommet fått ekstra mye kjærlighet i år. Flere nye farger flytter inn i vaskerommet, og et helt nytt miljø med fronten Alice presenteres. I tillegg blir det flere personlige valg.

Slik blir vaskerommet en praktisk hverdagsdrøm – tre tips fra Vedum

Vi tilbringer stadig mer tid i våre hjem, og med det følger en lengsel etter praktisk oppbevaring, generøse arbeidsområder og smarte løsninger. Nå rettes søkelyset mot vaskerommet. Hos svenske Vedum har interessen økt for hjemmets mest praktiske rom. Men hva skal vi tenke på når vi utstyrer rommet? For å imøtekomme den økende interessen presenterer Vedum her tre smarte tips for den som vil pusse o

Vedum lister opp: Her er baderomstrendene 2021!

Vedum ser på baderomstrender for 2021. I fokus står et møblert rom for egentid, avkobling og refleksjon – med praktisk oppbevaring og naturlige materialer. Blant Vedums baderomsnyheter går det en tydelig rød tråd, hvor det trivelige og møblerte finner sted.