Vedum lanserer holdbar designbelysning for baderommet

Alt lys med holdbar design! Vedum feirer hundre år med en holdbar nyhet som prikker inn to av de sterkeste  rendene i hjemmet akkurat nå – svarte detaljer og gjennomtenkt belysning.

I forbindelse med 100-års jubileet tar familieselskapet Vedum ytterligere et steg fremover i arbeidet med å tilby et sortiment som er like holdbart som det er veldesignet. Den svenske innredningsaktøren lanserer en lysende nyhet for baderommet – belysningen Dala.

Dala er en svart matt armatur i unik Vedum-design. Den finnes i to varianter, en for tak og en for vegg. Både den hengende takpendelen og den veggfaste lampen fanger inn to av årets sterkeste trender: svarte innredningsdetaljer og stort fokus på belysning i hjemmet. Dalalampen har IP-klasse 44 og er spesielt skapt for baderommet.

I tillegg til den svarte nyheten ligger fokus på et mer holdbart belysningssortiment. Fra og med i år er all Vedums belysning, for badet, kjøkken og vaskerom, 100% LED-belysninger. En satsing som merkes på strømregningen. Vedums LED-lamper forbruker opp til 85% mindre energi og varer opp til 20 ganger lengre enn tradisjonelle glødelamper.

Planlegg belysningen nøye – også i baderommet
Lyset er viktig for innredningen. Man snakker ofte om åtte lyspunkter i hvert rom som en tommelfingerregel. Det er en regel som må tas med en klype salt når det gjelder baderommet, men du trenger flere ulike lyskilder også her. Ett baderom trenger praktisk og effektiv belysning, men også armaturer som løfter rommet. Tenk også på at belysningen må være tilpasset for baderommet. En av årets store baderomstrender er at det skal være romslig i rommet. En møblert følelse og koselig, vakker belysning er helt rett.

I tillegg til vegg- og taklamper finnes det mange andre måter å lyse opp på. Speilet spiller ofte hovedrollen i baderommet, og i Vedums sortiment finnes speil med LED-rammer som gir et vakkert og innrammet lys. Alt fra store runde, til diskret rektangulære. Legg så til innvendig belysning i skuffer og skap, og baderommet blir både praktisk og opplyst.


Senaste nytt från Vedum

Svenske baderomsmøbler stadig mer populær – Vedum feirer 25 år i Norge

I år feirer Vedum Kjøkken & Bad 25 år i Norge. Vedums svenskproduserte baderomsinnredninger har blitt en favoritt i norske hjem. I år lokker naturnære farger, sanselige materialer og smart forvaring – til et bad i harmoni. Vedums designansvarlig, Jenny Andersson, trekker frem tre sterke trender til norske bad i år.

Dekorlys og bølgende, myk design – Vedum presenterer tre speilnyheter

For mange rom er den prikken over i-en, speilet. Detaljen som gir rommet personlighet. I vår lanserer Vedum to nye speil og et helt nytt speilskap. Nyhetene trives spesielt godt på badet, men passer også fint i de fleste av hjemmets rom, med sine myke former og smarte løsninger. Inspirasjonen er hentet fra våre svenske innsjøer. Si hei til Mjörn, Säven og Grann.

Sjette sansen i fokus når Vedum lanserer vårens baderomsnyheter

Den svenske familiebedriften har slått fast at våre sanser og vår kjærlighet til hjemmet er nært knyttet. I forkant av vårens baderomslansering har Vedum jobbet med følelsen som man ikke kan ta på – den sjette sansen, det underbevisste. For å utforske den sjette sansen fikk den anerkjente kunstneren Emma Stüffe i oppdrag å lage sin tolkning.