Gå til innhold

Vanlige spørsmål om baderom

Her har vi samlet de vanligste spørsmålene og svarene våre. Klikk på spørsmålet du vil vite mer om.

Hvis du vil se hvordan det går til når du kjøper et Veduminteriør, har vi laget en film som viser hele prosessen - fra idé og første kontakt med oss til produksjon og levering. Se hele filmen nedenfor. Du finner også baderomsinnredningene våre hos utvalgte forhandlere.

 • Våre dører og skuffer er ikke forboret for håndtak, da det finnes mange ulike håndtak i sortimentet og alternative plasseringer. Maler for boring av håndtak i dører er tilgjengelig som tilbehør.

 • Ja, det kan du. Så lenge du ikke har boret gjennom døren for håndtaket, kan du bytte oppheng.

 • Uansett om du har et stort eller lite bad, er det viktig at alle møblene passer til badet ditt. Du finner informasjon om baderomsmøblene våre på de respektive seriesidene. For å kunne planlegge rommet så smart som mulig er det også greit å kjenne til noen grunnleggende målanbefalinger:
   
  Anbefalte mål på badet:
  Plass til toalett: Bredde ca. 80 cm, dybde ca. 120 cm.
  Plass til servant: Bredde ca. 90 cm, dybde ca. 110 cm.
  Plass til dusj: Bredde ca. 80 cm, dybde ca. 80 cm.

 • I sortimentet vårt finner du servanter i porselen, støpemarmor med Top Solid overflate, Solid Surface og komposittstein.

  Les mer om våre ulike servanter her.

 • Vårt baderomssortiment leveres fra Vedum i løpet av 1-6 uker, avhengig av valg av farge/finish eller servant. Vi holder deg informert om når leveransen kommer, og alle våre skap leveres ferdig montert.

  På den måten sparer du tid og penger og vet at alt er gjort riktig. For at det også skal være enkelt å montere skapene på veggen, har produktene våre praktiske opphengsskinner og enkle finjusteringsmetoder. Servantskiver og enkelte detaljer leveres separat for montering på stedet.

 • Du har alltid 15 års funksjonsgaranti på skapstammer, skuffer og hengsler*. Defekte deler erstattes med samme eller tilsvarende produkt fra det aktuelle sortimentet. Eventuelle monteringskostnader refunderes ikke. Garantien gjelder ikke hvis monterings- og vedlikeholdsanvisningene ikke følges. For øvrig gjelder Konsumentverkets anbefalinger.

  *Vår funksjonsgaranti for baderom ble innført i 2014.

 • Når du skal planlegge badet ditt, er det greit å kjenne til noen regler og anbefalinger for våtrom. Når det gjelder elektriske installasjoner, må du alltid bruke en kvalifisert elektriker.

 • I dokumentet Installasjonsdimensjoner finner du det du trenger. Klikk på lenken nedenfor. 

  Installationsmått_2024

 • Vi leverer alle skapene våre ferdig montert. På den måten sparer du tid og penger og vet at alt er gjort riktig. For at det også skal være enkelt å montere skapene på veggen, har produktene våre praktiske opphengsskinner og enkle metoder for finjustering. Servantskiver og enkelte detaljer leveres separat for montering på stedet. Når du planlegger veggene på badet, må du beregne hvor mange stendere du trenger.

  Mål for montering:
  Installationsmått_2024

 • Alle Vedum servanter har en godkjent konstruksjon og såpeskum kan komme ut gjennom avløpet, dette er ikke en feil eller på noen måte skadelig for servanten. For å løse problemet kan du prøve å bruke en mindre skummende såpe og skylle med litt vann i avløpet.

  Årsaker til såpeskum i overløpet kan være at vannlåsen har dårlig gjennomstrømning og må rengjøres, blandebatterier med for høyt trykk kan også føre til at såpen skummer ekstra mye.

Find forhandlere

Se baderomsmøblene våre i virkeligheten hos en av våre forhandlere. De hjelper deg med tips og profesjonelle råd.

Les mer