Gå til innhold

Skandinavisk enkelhet i jordede toner

Nyheter 2024

Årets baderomsnyheter er her! Vi ønsker at våre baderom skal føles varme, vennlige og innbydende – og det harmoniske og naturnære er sterke elementer i årets nyheter, sammen med praktiske løsninger som gjenspeiler dagens og morgendagens livsstil.

Dato for publisering

I år lanserer vi den nye fargen jordrød, som er en kjærlighetserklæring til vårt nærmiljø og som bringer tankene til de svenske låvene. En annen nyhet er at vår serie Anno kommer i en ny bredde. Serien oppdateres også med den klassiske døren Edit, en ny komposittstein-topp, nytt skuffesystem og ny skuffinndeling.

Anno 1100 jordrød – Et tidløst bad

I miljøet møter serien Anno, designet av Jesper Ståhl, døren Edit i jordrød, noe som gir et enda mer klassisk uttrykk. Sammen med nøye utvalgte materialer, en livlig himmelblå aksentfarge og et saftig sjakkrutet flis, skapes skandinavisk magi. Møblenes myke former gjentar seg i det runde speilet med delikat dekorlys, og det vakre lyset som strømmer inn, gir en følelse av ro.

En jordnær og rotfestet farge

Den nye fargen jordrød får følge av den klassiske rammen Edit og det nye håndtaket Akleja, som har samme jordrøde tone som rammen. Jordrød er en hyllest til bygden og gir assosiasjoner til de svenske låvene. Den blir en flott tillegg til Vedums øvrige fargekart.

Serien Anno – bad for alle behov

I år kommer Anno i en ny bredde på 1100 mm, sammen med den nye toppplaten Wyndigo i beige komposittstein – et slitesterkt materiale som i stor grad ligner granitt med sin tette overflatestruktur. Skuffesystemet Scala med utvidet skuffedybde og skuffinndelingen Mejram i foliert, hvitpigmentert eik gir badet smart og romslig oppbevaring.

Anno i den nye bredden på 1100 mm.

Den nye topplaten Wyndigo i komposittstein.

Da vi utviklet Anno sammen med Jesper Ståhl, fokuserte vi på vårt felles ønske om å skape innbydende og tidløse baderom med en sterk møbelfølelse. Designprosessen tok utgangspunkt i skapene, noe som kommer til uttrykk i de avrundede hjørnene og proporsjonene på bena og benkeplaten.

Jenny Andersson, design manager Vedum.

Høyskapet Anno gir masse ekstra lagringsplass.

Oppbevaring som passer i hele hjemmet.

Speilet Mjörn i 1100 mm, en favoritt som med sin dekorative belysning er perfekt for både morgen- og kveldsrutinen.

Dør: Edit jordrød

Håndtak: Akleja RAL 8012, ton i ton med jordrød.

Speil: Mjörn Ø1100 mm med dekorlys.

Oppbevaring: Høyskap Bas 480 mm, Underskap 700 mm.

Gulv: Svenska Kakel, Cesi matt Cotone, Cesi matt Caramello.

Vegger: Baseco, Slett spon Moderne Hvit.

Flow 1500 brunbeiset eik - et harmonisk baderom

Her viser vi Flow i vår nye versjon i brunbeiset eik og bredden 1500 mm med et høyrehendt hode som gir et sjenerøst oppbevaringsområde. Et rolig baderom med varme naturtoner og en eksklusiv følelse. Speilskapet og den nye Mejram-skuffinndelingen forsterker det elegante uttrykket. 

En varm og innbydende trefølelse

Den nye brunbeisede eikefinishen forsterker dørens skandinaviske stil med et enkelt formspråk. Luken har en lett avrundet kant og en faset gripekant som skaper rene linjer og et stramt uttrykk. 

Flow-serien - et komplett baderom 

Oppdateringen av den 1500 mm brede servanten med venstre- eller høyrehendte hoder gir et stilig utseende og generøs oppbevaringsplass. Den nye Mejram-skuffedeleren med trefølelse forsterker seriens elegante utseende. For en ekstra romfølelse kan du bruke et halvt innfelt speilskap med belysning både over og under for å skape et solid uttrykk.  

Rikelig med oppbevaringsplass og med integrert stikkontakt på innsiden av skapets tak.

Skyarp-belysningen over skapet er like viktig for helhetsinntrykket som den integrerte belysningen under speilskapet.

Hold orden på baderomsartiklene dine ved hjelp av skuffedelere.

Designet, utviklet og produsert i Vedum siden 1919.

Legg til en stikkontakt i skuffen under vasken, slik at du enkelt kan føne håret eller lade barbermaskinen.

Få bedre oversikt over tingene dine med Lexby-skuffelyset som tennes automatisk når skuffen åpnes.

Tips! Bruk knotter som kroker til håndklærne.

Dør: Flow brunbeiset eik

Speilskap: Fryken, 750 mm, brunbeiset eik

Belysning: Skyarp 55 svart

Håndkleknagg: Knob Cress svart

Gulvbelegg: Gulvbasseng, Urban Stone Greige

Vegger: Gulvbasseng, Urban Stone Greige