Gå til innhold

Dette får du med Vedum

Planlegging av drømmehjemmet ditt

Vi er med deg hele veien - fra de første ideene til det ferdige interiøret.

Vi har også Sveriges mest komplette og helhetlige sortiment av produkter til bad, vaskerom og oppbevaring i hele hjemmet. Alt for at du skal kunne skape et drømmehjem som henger sammen som en harmonisk helhet.

For hele hjemmet

Vi har Sveriges mest komplette sortiment for kjøkken, bad, oppbevaring og vaskerom. Du kan bruke produktene våre i hele hjemmet og tilpasse stilen fra rom til rom.

Hjelp hele veien

Det er mye å tenke på når du skal kjøpe nytt kjøkken. Vi hjelper deg med hele prosessen - fra planlegging og valg til levering og montering. I utstillingslokalene våre eller digitalt. 

Bærekraftige og personlige valg

Vi gir deg mange valgmuligheter når det gjelder stil, materialer og farger, slik at du kan skape ditt drømmeinteriør. Produktene våre har en bærekraftig design som er personlig, moderne og slitesterk på samme tid.

Fossilfri transport

Vedums direkteleveranser av kjøkkeninnredninger leveres med lastebiler som går på lokalprodusert biogass. Det betyr at en stor del av transporten vår er fossilfri.

Mot en bærekraftig fremtid

Vedums bærekraftsarbeid gjennomsyrer hele selskapet og er basert på en enkel idé: Vi skal gjøre livet bedre for mennesker i dag, uten å sette fremtidige generasjoners liv i fare.

Se mer av Vedums interiørdesign