Gå til innhold

Bærekraftig entreprenørskap

Vedums viktigste

Vedum tar økonomisk ansvar ved å drive virksomheten på en måte som sikrer en langsiktig god og trygg økonomi. Ved alltid å tenke lenger frem i tid er det mulig å investere i medarbeidere samt i kapasitetsøkende, kvalitetsforbedrende og miljøforbedrende tiltak.

Økonomisk bærekraft

Vi tjener penger først og investerer deretter - dette har alltid vært eiernes filosofi for å være en økonomisk stabil og trygg forretningspartner. Som bevis på vår økonomiske bærekraft har vi blitt tildelt Bisnode Diamond Diploma for høyeste kredittverdighet i 20 år. Dette skaper trygghet for både kunder, ansatte og leverandører.

Anstendige arbeidsforhold i leverandørkjeden

Vi vil opprettholde og skape nye langsiktige relasjoner med utvalgte, ansvarlige leverandører som deler våre verdier og er villige til å utvikle seg sammen med oss. Leverandørbasen vår består hovedsakelig av slike langsiktige leverandørrelasjoner med leverandører i Europa.

Bærekraftige partnerskap

Verden i dag er mer sammenkoblet enn noensinne, og Vedums bærekraftsutfordringer kan bare løses gjennom partnerskap og samarbeid. Vi er stolte av å være en del av følgende samarbeid:

  • HSB Living Lab: I tett samspill mellom mennesker og forskere skapes fremtidens boliger i tredje generasjons Living Lab. HSB Living Lab er en verdensunik arena der det skapes nye måter å bygge og forme fremtidens boliger på.
  • Trä- och Möbelföretagen (TMF): TMF har en unik mulighet til å skape flere møteplasser for å engasjere et bredt spekter av aktører for å øke tempoet i arbeidet med å fremme bærekraftige innovasjoner og industriell utvikling.
  • Formannskap i styringsgruppen for TMFs kjøkken- og baderomsgruppe.
  • Deltakelse i Vara kommunes næringsråd.

Bærekraftsrapportering

I bærekraftsrapporten vår kan du lese mer om Vedums viktigste problemstillinger og lære mer om bærekraftsarbeidet vårt.