Gå til innhold

Hvordan vi jobber

Engasjert og profesjonell

Vår filosofi er basert på langsiktighet, trygghet og kontinuerlig forbedring. Vårt mål er å være det selvfølgelige valget og den beste partneren i utvalgte markeder.

Våre kunder, både profesjonelle og private, deler våre verdier om bærekraftig design, funksjon og kvalitet. De er ansvarlige og tar kloke, langsiktige beslutninger. Markedsføring og salg er organisert i tre forretningsområder i Sverige og ett forretningsområde i Norge. Inndelingen er basert på markedets beskaffenhet og kundenes behov. Les mer om våre tre forretningsområder nedenfor. 

Byggeprosjekter i forretningsområdet

Forretningsområdet Byggprosjekter arbeider direkte mot byggefirmaer i Sverige og står for ca. 60 prosent av Vedums omsetning. Forretningsområdets kunder kjøper innredninger til kjøkken, bad, vaskerom og oppbevaring til sin produksjon av leilighetsbygg, villaer og gruppeboliger.

Forretningsområde forbruker- og boligfabrikker

Forretningsområdet Konsument & husfabrikker har ansvaret for våre seks egne utstillinger i Sverige, der salget til forbrukere og lokale svenske byggefirmaer foregår. Vi har også avtaler med husfabrikker som produserer eneboliger og hjelper kundene deres med å velge møbler til hele boligen. Forretningsområdet står for ca. 35 prosent av Vedums omsetning.

Forhandlerens forretningsområde bad

Forretningsområdet Bad har ansvaret for våre utvalgte forhandlere i Sverige og Norge. Forhandlerne er i hovedsak faghandlere og selger våre baderomsinnredninger og utvalgte vaskeromsinnredninger. Forretningsområdet står for ca. 5 prosent av Vedums omsetning.

Mot en bærekraftig fremtid

Vedums bærekraftsarbeid gjennomsyrer hele selskapet og er basert på en enkel idé: Vi skal gjøre livet bedre for mennesker i dag, uten å sette fremtidige generasjoners liv i fare.