Gå til innhold

Leve med omtanke

Her i lille Vedum i Västergötland produserer vi møbler til hele hjemmet. Det har vi gjort i over 100 år, og det har vi tenkt å fortsette med i minst 100 år til. Virksomheten vår har alltid vært preget av et naturlig engasjement. For håndverket, regionen rundt oss og menneskene som skal leve med produktene våre.

Vi mener at alle trenger et innbydende sted der de føler seg trygge, rolige og forankret - og at våre kjøkken, bad, vaskerom og andre innredninger bidrar til å skape slike steder.

Men for oss betyr omsorg mye mer. Det handler også om å tenke nytt. Å tenke og gjøre ting på nye måter. Å alltid ønske å gå videre. Å utvikle seg i takt med tiden, verden og livet. Den kunnskapen, kjærligheten og kreativiteten vi legger i løsningene våre, følger med deg hjem og får hjertet ditt til å banke like varmt i dag som i morgen. Det er å leve med omtanke.

Naturlig forankret omsorg

På svingete landeveier, en kort kjøretur fra Vedum, ligger Alboga. Her bor søstrene Martina, Mikaela og Marion Andersson, og det er også her de realiserer drømmen om å skape et kreativt liv nær skog, vann og mark.