Gå til innhold

Anno

Skandinavisk funksjonell enkelhet.

Anno er vår tidløse baderomsserie med mye møbelfølelse, gedigne materialer og moderne funksjoner. En serie som du også kan bruke i alle rom i hjemmet. Baderomsmøbelet finnes i tre bredder med topplate i komposittstein samt oppbevaringsskap, høyskap og vegghylle. Du kan velge farger og uttrykk, slik at Anno kommer til sin rett i både moderne og tradisjonelle miljøer. Anno passer for deg som ønsker et tidløst baderom med skandinavisk funksjonell enkelhet.

Designet for Vedum av Jesper Ståhl.

Mer informasjon

  • Anno-serien fås i breddene 700, 1100 og 1300 mm med Moa- eller Edit-dør i alle våre standardfarger. Topplaten fås i komposittsteinene Wyndigo, Snowy Ibiza eller Turbine Grey med et underlag av porselen. Velg en kommode med skuff og hylle, eller kun skuffer. Skuffene har gummimatter, og to Mejram-skuffedelere er inkludert. Easy Clean-vannlås er inkludert, og servanten har brettavløp.

  • Anno-serien omfatter servanten Anno med understøpt porselenskum og topplate i komposittstein. Topplaten er tilgjengelig i komposittstein i fargene Snowy Ibiza, Wyndigo og Turbine Grey. 

    Som ekstrautstyr kan du få et stænkpanel i samme design og bredde som topplaten.

  • Anno er tilgjengelig i breddene 700, 1100 og 1300 mm. Alle bredder er 872 mm høye og 510 mm dype.

  • For daglig rengjøring av oppvaskkummen i komposittstein anbefaler vi å bruke vann og et mildt rengjøringsmiddel. Bruk en bomullsklut eller en oppvaskklut med litt vaskemiddel og tørk den av. Tørk deretter av med en mikroklut for å unngå striper fra oppvaskkluten. Husk at alle rengjøringsprodukter bør ha en pH-verdi mellom 5-9. Produkter utenfor dette pH-området risikerer å skade overflaten. Smuss på platen tørkes av så snart som mulig.

    Hvis topplaten har fått flekker av fett, f.eks. sminke, kan den vaskes med en ikke-slipende svamp og vaskemiddel. Skyll av vaskemiddelet med en våt bomullsklut. Tørk av med en mikroklut. Kvartskompositt tåler, i likhet med granitt og marmor, høy varme. Men ikke varmesjokk. Så en plutselig varmeendring fra for eksempel en varm hårføner eller rettetang kan skade overflaten. Bruk derfor alltid underlag. For mer informasjon, les vedlikeholdsinstruksjonene.

    Bruk en fuktig bomullsklut med mildt rengjøringsmiddel til å rengjøre kommoden. Unngå preparater som inneholder slipemidler. Tørk av vann og fuktighet så raskt som mulig med en tørr bomullsklut.

Servant Anno

Servant med pålimt porselenssko og topplate i komposittstein. Passer til Anno-serien.

Find forhandlere

Se baderomsmøblene våre i virkeligheten hos en av våre forhandlere. De hjelper deg med tips og profesjonelle råd.

Les mer