Gå til innhold

Servant Anno

En servant i klassisk stil som gir baderommet ditt et ekstra preg av luksus.

Servanten Anno er en servant med porselensunderstell og topplate i komposittstein. Velg mellom Snowy Ibiza, Wyndigo og Turbine Grey for å matche din personlige smak.

Komposittstein Snowy Ibiza.

Komposittstein Wyndigo.

Komposittstein Turbine Grey.

  • Forfengelighetsplate i komposittstein, som har et materiale som i stor grad ligner granitt, men med en helt tett overflatestruktur. Selv om kompositten er varmebestandig, bør den ikke utsettes for varmesjokk.

  • For daglig rengjøring av oppvaskkummen i komposittstein anbefaler vi å bruke vann og et mildt rengjøringsmiddel. Bruk en bomullsklut eller en oppvaskklut med litt vaskemiddel og tørk den av. Tørk deretter av med en mikroklut for å unngå striper fra oppvaskkluten. Husk at alle rengjøringsprodukter bør ha en pH-verdi mellom 5-9. Produkter utenfor dette pH-intervallet risikerer å skade overflaten. Smuss på benkeplaten bør tørkes av så snart som mulig.

    Hvis benkeplaten har fått fettflekker, for eksempel fra sminke, kan den vaskes med en ikke-slipende svamp og rengjøringsmiddel. Skyll av alt vaskemiddelet med en våt bomullsklut. Tørk av med en mikroklut. Kvartskompositt tåler, i likhet med granitt og marmor, høy varme. Men ikke varmesjokk. Så en plutselig varmeendring fra for eksempel en varm hårføner eller rettetang kan skade overflaten. Bruk derfor alltid underlag. For mer informasjon, les vedlikeholdsinstruksjonene.

  • Som ekstrautstyr til servanten Anno er det mulig å få et stænkpanel i samme design og bredde som topplaten.

Serie Anno

Servanten Anno passer til baderomsserien vår med samme navn. Anno er vår tidløse baderomsserie med et møbelaktig preg, solide materialer og moderne funksjoner. Passer for deg som ønsker et tidløst baderom med skandinavisk funksjonell enkelhet.