Gå til innhold

Servant Zone

En servant som gir baderommet ditt et annerledes uttrykk.

Den halvt nedfelte servanten Zone i Solid Surface er tilgjengelig i oval eller rund form. Velg en topplate i Solid Surface eller en av komposittsteinene Moorland Fog og Turbine Grey for å få det utseendet du ønsker.

Topplatte i Solid Surface

Komposittstein Moorland Fog

Komposittstein Turbine Grey

Servanten Zone er tilgjengelig i runde og ovale former.

  • En halvt innfelt servant i Solid Surface med topplate i komposittstein i Solid Surface, Moorland Fog eller Turbine Grey. Servanten fås i oval eller rund utførelse og leveres løst for montering i topplate.

    Servantene har ikke brettavløp, så vi anbefaler å bruke den medfølgende åpne bunnventilen. Vannlås er inkludert. Servanter uten hull for blandebatteri er tilgjengelig som ekstrautstyr.

  • For daglig rengjøring av Solid Surface-vasken, bruk en fuktig klut med et mildt rengjøringsmiddel som såpe, såpe eller oppvaskmiddel. Gelvaskemidler og skureprodukter anbefales spesielt i kombinasjon med en Scotch Brite-skrubber. Skyll overflaten grundig med rikelig med vann (skuresvamp for rengjøring er inkludert i produktet).

    Hvis topplaten er tilsmusset av fett, f.eks. sminke, kan den rengjøres med en skuresvamp uten slipemiddel og rengjøringsmiddel. Skyll av alt rengjøringsmiddelet med en våt bomullsklut. Tørk av med en mikroklut. Kvartskompositt tåler, i likhet med granitt og marmor, høy varme. Men ikke varmesjokk. Så en plutselig varmeendring fra for eksempel en varm hårføner eller rettetang kan skade overflaten. Bruk derfor alltid underlag.

Serie Flow

Servanten Zone passer til baderomsserien Flow. Flow er vår innovative baderomsserie med uttrykksfulle og rene linjer. Passer for deg som ønsker et komplett baderom med gjennomtenkte detaljer.