Gå til innhold

Servant Soprano

En formfullendt servant som gir baderommet karakter.

Servant Soprano er en toppmontert servant i det komposittlignende materialet Solid Surface. Velg en topplate i Solid Surface eller en av komposittsteinene Moorland Fog og Turbine Grey for å få det utseendet du ønsker.

Topplate i Solid Surface

Komposittstein Moorland Fog

Komposittstein Turbine Grey

  • En toppmontert servant i Solid Surface i to størrelser. Den mindre servanten har målene 420x300x125 mm og kan kombineres med 500, 600 og 1200 mm brede kommoder. Den større servanten har målene: 480x320x125 mm og kan kombineres med en 900 mm bred kommode.

    Servanten kombineres med en topplate i Solid Surface, Moorland Fog eller Turbine Grey komposittstein. Dybden på servantplaten er 390 mm for bredde 500 mm og 425 mm for bredde 600, 900 og 1200.

  • For daglig rengjøring av Solid Surface-vasken, bruk en fuktig klut med et mildt rengjøringsmiddel som såpe, såpe eller oppvaskmiddel. Gelvaskemidler og skureprodukter anbefales spesielt i kombinasjon med en Scotch Brite-skrubber. Skyll overflaten grundig med rikelig med vann (skuresvamp for rengjøring er inkludert i produktet).

    Hvis topplaten er tilsmusset av fett, f.eks. sminke, kan den rengjøres med en skuresvamp uten slipemiddel og rengjøringsmiddel. Skyll av alt rengjøringsmiddelet med en våt bomullsklut. Tørk av med en mikroklut. Kvartskompositt tåler, i likhet med granitt og marmor, høy varme. Men ikke varmesjokk. Så en plutselig varmeendring fra for eksempel en varm hårføner eller rettetang kan skade overflaten. Bruk derfor alltid underlag.

Serie Mezzo

Servanten Soprano passer til baderomsserien Mezzo. Mezzo er en baderomsserie med moderne funksjoner og personlig design. Den passer for deg som ønsker et baderom som kombinerer vakker estetikk med robust funksjonalitet.