Gå til innhold

Mezzo

Attraktiv estetikk og robust funksjon.

Mezzo er en baderomsserie med moderne funksjoner og personlig design. Du kan velge Mezzo servant, som er sjenerøs, men likevel lett å plassere, da den er litt grunnere enn vanlig. Hvis du i stedet velger den ovenpåliggende servanten Soprano i det steinlignende, slitesterke og lettstelte materialet Solid Surface, får serien et annet uttrykk. Servantskapet er tilgjengelig med eller uten innramming. Passer for deg som ønsker et baderom som kombinerer attraktiv estetikk med robust funksjonalitet. 

Servanten Mezzo er designet for Vedum av Jesper Ståhl.

Mer informasjon

 • Mezzo-serien fås i breddene 500, 600, 900 og 1200 mm og med dører i alle våre standardfarger. Du kan velge enten Mezzo servant i porselen med Easy Clean-vannlås, eller den toppmonterte, avrundede servanten Soprano i Solid Surface med topplate i Solid Surface, komposittstein Moorland Fog eller Turbine Grey og vannlås som standard. Velg en uinnrammet kommode med dør Maja eller Thea, eller en innrammet kommode med dør Moa eller Edit. Avslutt med et håndtak eller en trykkfunksjon som passer din stil. Mint-skuffedeler og gummimatte er inkludert.

 • For Mezzo-serien kan du velge servanten Mezzo eller Soprano. 

  Mezzo 
  Servant i porselen med Easy Clean-vannlås.

  Soprano
  Toppmontert rund servant i Solid Surface med topplate i Solid Surface, Moorland Fog eller Turbine Grey komposittstein. Vannlås inkludert som standard.

 • Mezzo-serien er tilgjengelig i bredder på 500, 600, 900 og 1200 mm. Høyden og dybden på baderomsmøblene varierer avhengig av hvilken kommode og servant du velger. Du finner alle målene i katalogen vår.

 • Servant Mezzo
  Bruk en fuktig klut til daglig rengjøring av porselensvasken. Ved sterke flekker kan du bruke et mildt kalkfjerningsmiddel (f.eks. vaskemiddel som inneholder eddik- eller sitronsyre). Disse rengjøringsmidlene er ideelle for å fjerne kalkavleiringer, men les alltid instruksjonene på emballasjen.

  Soprano servant
  Servanter i Top Solid rengjøres med en fuktig klut med et mildt rengjøringsmiddel som såpe, såpe eller oppvaskmiddel. Ved mer alvorlige flekker kan du alternativt bruke den medfølgende hvite rengjøringssvampen, fuktet med vann. Til mindre riper kan du bruke en hvit Scotch Brite-svamp. Dypere riper kan slipes forsiktig med våtslipepapir (korn 1200) eller en grønn Scotch Brite-svamp. Smør overflaten med barneolje en gang i måneden for å hindre at smuss fester seg til materialet og at vannet renner av. Hvis servanten har fått en mindre skade, kan du få et reparasjonssett fra vårt kundesenter. Hvis servanten får en flekk, må den tørkes av umiddelbart. For å unngå at overflatelaget sprekker opp, bør servanten ikke utsettes for vann som er varmere enn +65 °C. Produktet må ikke utsettes for syrer, ammoniakk, klor eller andre sterkt etsende produkter.

  Hvis topplaten er tilsmusset av fett, for eksempel sminke, kan den vaskes med en ikke-slipende svamp og vaskemiddel. Skyll av alt vaskemiddelet med en våt bomullsklut. Tørk av med en mikroklut. Kvartskompositt tåler, i likhet med granitt og marmor, høy varme. Men ikke varmesjokk. Så en plutselig varmeendring fra for eksempel en varm hårføner eller rettetang kan skade overflaten. Bruk derfor alltid underlag.

Servant Mezzo

En sjenerøs, men likevel lettplassert servant i porselen som er litt grunnere enn vanlig. Passer til Mezzo-serien.

Servant Soprano

En toppmontert servant i det steinlignende, slitesterke og rengjøringsvennlige materialet Solid Surface. Velg Solid Surface topplate, Moorland Fog komposittstein eller Turbine Grey komposittstein. Passer til Mezzo-serien.

Find forhandlere

Se baderomsmøblene våre i virkeligheten hos en av våre forhandlere. De hjelper deg med tips og profesjonelle råd.

Les mer