Gå til innhold

Servant Mezzo

En stilren servant som gir deg ekstra plass på badet.

Servanten Mezzo er en porselensservant som er sjenerøs og samtidig lett å plassere, siden den er litt grunnere enn vanlig. Det som kjennetegner servanten, er den markerte kanten som er inspirert av formen på en porselenskopp.

Designet for Vedum av Jesper Ståhl.

Da jeg designet baderomsserien Mezzo, ønsket jeg å finne en form som uttrykker selve essensen av hva en servant er. Det handlet ikke om å satse på det spektakulære eller å nøye seg med det grunnleggende, men å finne en mellomting.

Jesper Ståhl, designer
  • Servant i porselen med Easy Clean-vannlås.

  • Till daglig rengöring av tvättstället i porslin används en fuktig trasa. Vid svåra fläckar, använd ett milt kalklösande rengöringsmedel (dvs. rengöringsmedel innehållande ättiksyra eller citronsyra). Dessa rengöringsmedel är ideala för att avlägsna eventuella kalkbeläggningar, läs alltid instruktionen på förpackningen. 

Serie Mezzo

Servanten Mezzo passer til baderomsserien vår med samme navn. Mezzo er en baderomsserie med moderne funksjoner og personlig design. Den passer for deg som ønsker et baderom som kombinerer vakker estetikk med robust funksjonalitet.