Gå til innhold

Servant Found

En stilren servant med rette linjer og optimale proporsjoner som passer perfekt inn i ethvert bad.

Found er en prisgunstig servant med en blank og slitesterk Evermite-overflate. Servanten er tilgjengelig i standarddybder og bredder på 400, 600 og 900 mm, noe som gjør det mulig å skape din drøm enten du har et stort eller lite bad. 

Servant Found bredde 400.

Servant Found bredde 600.

Servant Found bredde 900.

  • Servant med Evermite-overflate som er glatt, ikke-porøs, slitesterk og ripebestandig. Evermite er en overflate av blank mineralkompositt med svært høy hardhet. Velg mellom ulike vannlås: Easy Clean, Easy Clean Basic eller Standard. I tillegg er det et overløp med en utskiftbar kromring, som også er tilgjengelig i hvitt eller svart.

  • Rengjør med en fuktig klut og et mildt, ikke-slipende rengjøringsmiddel, f.eks. et mildt oppvaskmiddel eller et rengjøringsmiddel beregnet på blanke overflater. Materialet tåler maksimalt 70 grader. For å gi overflaten ekstra beskyttelse anbefales det å bruke naturlig voks (f.eks. bivoks) en gang i måneden. Det er mulig å fjerne små sprekker/skader med fint våtslippapir. Bruk først sandpapir med kornstørrelse 1500, og bytt om nødvendig til sandpapir med kornstørrelse 3000. Poler deretter overflaten med en finkornet poleringspasta beregnet på malte overflater. Kalkrester kan fjernes med en blanding av eddik og vann.

Serie Free

Servanten Found passer inn i baderomsserien Free. Free er en fleksibel baderomsserie som gir deg mange muligheter til å skape en løsning for deg og ditt hjem. Passer for deg som ønsker et baderom med stor valgfrihet og personlige løsninger.