Gå til innhold

Servant Flow

En servant med myke former og et harmonisk uttrykk.

Servant Flow er en servant med Top Solid overflate som gir den en matt, steinlignende og slitesterk overflate. Det myke designet med sluket skjult under en puck gir en følelse av harmoni. Designet for Vedum av Jesper Ståhl.

Med Flow har vi klart å skape noe som bare har blitt sterkere med tiden. Det er noe skulpturelt over designet som blir tidløst - det er jeg stolt av.

Jesper Ståhl, designer
  • Servanten i Top Solid har en slitesterk overflate og leveres med Easy Clean-vannlås og åpen bunnventil. Servanten fås i breddene 500, 600, 750, 1000, 1200, 1500 og 2000 mm - alle unikt designet for Vedum.

  • Rengjør med en fuktig klut og et mildt rengjøringsmiddel som såpe eller oppvaskmiddel. For mer alvorlige flekker kan du også bruke den medfølgende hvite rengjøringssvampen fuktet med vann.

    Til mindre riper kan du bruke en hvit Scotch Brite-svamp. Dypere riper kan slipes forsiktig med våtslipepapir (korn 1200) eller en grønn Scotch Brite-svamp. Smør overflaten med barneolje en gang i måneden for å hindre at smuss fester seg til materialet og at vannet renner av.

    Hvis servanten har fått en mindre skade, kan du få et reparasjonssett fra vårt kundesenter. Hvis servanten får en flekk, må den tørkes av umiddelbart. For å unngå sprekkdannelser i overflatelaget bør servanten ikke utsettes for vann som er varmere enn +65 °C. Produktet må ikke utsettes for syrer, ammoniakk, klor eller andre sterkt etsende produkter. Les vedlikeholdsinstruksjonene for mer informasjon.

Serie Flow

Servanten Flow passer til baderomsserien vår med samme navn. Flow er vår innovative baderomsserie med uttrykksfulle og rene linjer. Passer for deg som ønsker et komplett baderom med gjennomtenkte detaljer.