Gå til innhold

Flow

Komplett baderom med gjennomtenkte detaljer.

Flow er en innovativ baderomsserie med uttrykksfulle og rene linjer som finnes i hele sju ulike bredder. Du kan velge mellom servanten Flow i Top Solid, som har en slitesterk overflate. Hvis du vil ha et litt annet uttrykk, kan du i stedet velge den halvt nedfelte servanten Zone i oval eller rund form. Du kan legget il oppbevaringsskap, speilskap og vegghyller. Passer for deg som ønsker et komplett baderom med gjennomtenkte detaljer.

Servant Flow designet for Vedum av Jesper Ståhl.

Mer informasjon

 • Flow-serien er tilgjengelig i breddene 500, 600, 750, 1000, 1200, 1500 og 2000 mm med finerte eller lakkerte dører i alle våre standardfarger. Du velger enten Flow servant i Top Solid med Easy Clean vannlås og åpen bunnventil, eller Zone halvinnfelt oval/rund servant i Solid Surface med Solid Surface topplate, Moorland Fog eller Turbine Grey komposittstein og standard vannlås. Skuffene leveres med gummimatter og to Mejram skuffedelere.

 • For Flow velger du Flow eller Zone servant. 

  Flow
  Servant i Top Solid med Easy Clean-vannlås og åpen bunnventil.

  Zone
  Semi-innfelte ovale og runde servanter i Solid Surface med topplate i Solid Surface, Moorland Fog eller Turbine Grey komposittstein. Vannlås inkludert som standard.

 • Flow-serien er tilgjengelig i bredder på 500, 600, 750, 1000, 1200, 1500 og 2000 mm. Høyden og dybden på baderomsmøblene varierer avhengig av hvilken kommode og servant du velger. Du finner alle målene i katalogen vår.

 • Flow servant
  Servanter i Top Solid rengjøres med en fuktig klut og et mildt rengjøringsmiddel som såpe, såpe eller oppvaskmiddel. Ved mer alvorlige flekker kan du alternativt bruke den medfølgende hvite rengjøringssvampen, fuktet med vann. Til mindre riper kan du bruke en hvit Scotch Brite-svamp. Dypere riper kan slipes forsiktig med våtslipepapir (korn 1200) eller en grønn Scotch Brite-svamp. Smør overflaten med barneolje en gang i måneden for å hindre at smuss fester seg til materialet og at vannet renner av. Hvis servanten har fått en mindre skade, kan du få et reparasjonssett fra vårt kundesenter. Hvis servanten får en flekk, må den tørkes av umiddelbart. For å unngå sprekkdannelser i overflatelaget bør servanten ikke utsettes for vann over +65 °C. Produktet må ikke utsettes for syrer, ammoniakk, klor eller andre sterkt etsende produkter.

  Zone servant
  Bruk en fuktig klut med et mildt rengjøringsmiddel som såpe, såpe eller oppvaskmiddel til daglig rengjøring av Solid Surface-servanten. Gelvaskemidler og skureprodukter anbefales spesielt i kombinasjon med en Scotch Brite-skrubber. Skyll overflaten grundig med rikelig med vann (skuresvamp for rengjøring følger med produktet).

  Hvis topplaten er tilsmusset av fett, for eksempel sminke, kan den vaskes med en ikke-slipende svamp og vaskemiddel. Skyll av alt vaskemiddelet med en våt bomullsklut. Tørk av med en mikroklut. Kvartskompositt tåler, i likhet med granitt og marmor, høy varme. Men ikke varmesjokk. Så en plutselig varmeendring fra for eksempel en varm hårføner eller rettetang kan skade overflaten. Bruk derfor alltid underlag.

  Rengjør kommoden med en fuktig bomullsklut tilsatt et mildt rengjøringsmiddel. Unngå preparater som inneholder slipemidler. Tørk av vann og fuktighet så raskt som mulig med en tørr bomullsklut.

Servant Flow

Servant i Top Solid som har en slitesterk overflate og leveres med Easy Clean-vannlås og åpen bunnventil. Passer til Flow-serien.

Servant Zone

En halvt nedfelt servant i Solid Surface med topplate i komposittstein i Solid Surface, Moorland Fog eller Turbine Grey. Servanten er tilgjengelig i oval eller rund utførelse. Passer til Flow-serien.

Find forhandlere

Se baderomsmøblene våre i virkeligheten hos en av våre forhandlere. De hjelper deg med tips og profesjonelle råd.

Les mer