Gå til innhold

Free

Stor valgfrihet og personlige løsninger.

Free er en fleksibel baderomsserie som gir deg gode muligheter til å skape en løsning som passer for deg og hjemmet ditt. Det enkle og balanserte formspråket gjør at baderomsmøbelet kan få et både moderne og tradisjonelt utseende, avhengig av dine valg av for eksempel dør, farge og håndtak. Den minste servanten er smalere og grunnere enn vanlig, noe som gjør den perfekt til mindre baderom. Free passer for deg som ønsker et baderom som tilbyr stor valgfrihet og personlige løsninger. 

Designet for Vedum av Jesper Ståhl.

Mer informasjon

  • Free fås i breddene 400, 500, 600 og 900 mm med dørene Maja, Thea, Alice og Edit i alle våre standardfarger, dørene Elsa og Nora i melamin og døren Molly i finér. Servanten i porselen fås i standardutførelse og i Compact, en grunnere versjon for 600 mm bredde. Den 500 og 600 mm brede kommoden er også tilgjengelig som Friend, med en hel skuff og en hylle. Easy Clean-vannlås, skuffedelere og gummimatter er inkludert. Breddene 500, 600 og 900 mm er også tilgjengelige. Ved å montere servantene på veggen kan kommoden fjernes uten å koble fra vannet.

  • Free-serien omfatter servanten Free i porselen.

  • Free er tilgjengelig i breddene 400, 500, 600 og 900 mm. Alle bredder har en høyde på 606 mm. Dybden varierer mellom de ulike breddene. Du finner alle målene i katalogen vår.

  • Bruk en fuktig klut til daglig rengjøring av porselensvasken. Bruk et mildt kalkfjerningsmiddel (f.eks. et vaskemiddel som inneholder eddik- eller sitronsyre) ved sterke flekker. Disse rengjøringsmidlene er ideelle for å fjerne kalkavleiringer, men les alltid instruksjonene på emballasjen.

Servant Free

Servant i porselen som finnes i en standardversjon og i Compact, en grunnere versjon for en 600 mm bred kommode. Passer til Free-serien.

Servant Found

En stilig servant laget av mineralkompositt som har en hard og ripebestandig overflate takket være Evermite-belegget. Passer til Free-serien.

Find forhandlere

Se baderomsmøblene våre i virkeligheten hos en av våre forhandlere. De hjelper deg med tips og profesjonelle råd.

Les mer